Imatge de l'accident de cotxe de Lloret de Mar

Succés de pel·lícula: Dos detinguts per envestir un cotxe policial a Lloret de Mar

Els detinguts conduïen beguts quan van envestir la policia local

Succés de pel·lícula a Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, aquest dissabte a la nit. Dues persones van provocar un accident de trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol, van fugir del lloc dels fets i, per si no n'hi hagués prou, quan els agents policials els va interceptar, van envestir-los. 

El primer accident es va produir a l'avinguda Just Marlès. Dos cotxes es van veure involucrats en un accident de trànsit i els serveis d'emergència van haver de ser alertats. Després que un dels vehicles xoqués contra l'altre, els responsables de l'accident van fugir.

Imatge de l'accident de Lloret de Mar
El cotxe dels agents ha quedat inutilitzat | ACN

La Policia Local va començar a buscar el cotxe i poc després el va interceptar al carrer de Frederic Mistral, posant el vehicle policial al mig per barrar el pas. Tot i així, els detinguts van envestir-lo i va quedar totalment inutilitzat.

Els culpables de l'accident es van negar a cooperar

Els dos ocupants que hi havia dins del cotxe no volien sortir de forma voluntària i per això els agents de la Policia Local van haver de fer-los fora. Els dos homes van negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, tot i que anaven visiblement beguts. A més, després d'identificar-los la Policia Local va veure que el conductor no tenia carnet.

▶️ El vídeo de la setmana

Per aquest motiu, els dos homes van quedar detinguts. El conductor, per una banda, per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, per desobediència, per un delicte de danys i per conduir sense permís. A més, el copilot també va quedar detingut per atemptat contra els agents de l'autoritat, un delicte de danys, per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, un delicte de lesions i per conducció temerària.

Els ocupants del vehicle amb qui els detinguts van tenir l'accident a l'avinguda de Just Marlès -un pare i el seu fill menor d'edat- van quedar ferits lleus.