Imatge d'un camió de bombers en moviment

Tres incendis a Barcelona deixen dos ferits per inhalació de fum: un d'ells és menor

Els tres incendis s'han produït a la província de Barcelona

Aquest diumenge s'han viscut dos incendis a la província de Barcelona. El primer d'ells ha estat a Barcelona ciutat i s'ha produït a causa d'una explosió. Afortunadament, no hi ha hagut cap víctima. El segon incendi de la jornada ha estat a Vilafranca del Penedès, on dues persones han resultat ferides. 

El primer incendi ha estat el de Vilafranca del Penedès. S'ha donat l'avís cap a les 19.00 hores i en menys d'una hora s'ha pogut controlar. El foc s'ha originat a la planta baixa d'una casa del carrer Montserrat i els Bombers de la Generalitat, que hi treballaven amb vuit dotacions terrestres, han evacuat els veïns per precaució.

A causa de les flames, dues persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum. Es tracta d'un adult i un nen, tots dos en estat lleu, que han estat traslladats a l'hospital. L'estructura de l'immoble no ha resultat danyada, per tant, aquest petit incendi ha quedat només en un ensurt.

Imatge dels Bombers apagant el foc de Vilafranca
Dues persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum | Bombers

Una explosió de bateries provoca un incendi a Barcelona

Aquest mateix diumenge hi ha hagut un altre incendi, en aquest cas a la ciutat de Barcelona. El foc s'ha iniciat, presumptament, per una explosió de bateries que ha tingut lloc a un edifici del carrer de Piquer, segons dades proporcionades per l'ajuntament. 

L'avís s'ha donat cap a les 20.00 hores i les flames causades per la deflagració han estat extingides immediatament pel cos d'emergències. El consistori indica que no hi ha hagut persones afectades i que l'edifici no ha sofert danys estructurals. Cap a dos quarts de nou de la nit els Bombers ventilaven l'indret.

▶️ El vídeo de la setmana

26 dotacions han treballat per extingir un foc a una deixalleria

La matinada del dissabte al diumenge els Bombers van estar força ocupats amb un altre foc, produït a una deixalleria de Cabrils. L'avís es va donar a les 00.09 hores de la matinada i 26 dotacions es van traslladar fins a la zona.

La crema s'ha iniciat en una pila de compostatge i la tasca dels Bombers ha estat, en primer lloc, apagar la flama i supervisar l'ús de maquinària pesant i, en segon lloc, controlar la combustió somorta, tal com han explicat els professionals al seu perfil de Twitter.