Un noi d'esquenes detingut

Dos joves de 20 anys amb antecedents abusen i graven dues menors de 13 a Olot

Els presumptes violadors tenien 22 i 23 anys

Nou i terrible succés a Olot. Dos joves de 22 i 23 anys han abusat sexualment de dues adolescents de 13 anys el passat diumenge. Els dos nois han estat detinguts i enviats a presó.

Els fets van ocórrer a Olot, a la comarca de la Garrotxa, cap a les dues de la matinada del passat diumenge 19 de juny. Dos nois joves estaven abusant sexualment de dues menors quan un veí ho va veure i va trucar a la policia.

Aquest veí ha estat una peça clau en la investigació d'aquest crim, ja que els joves es trobaven a un pati exterior i l'home que va alertar la policia va poder gravar-los amb el seu telèfon mòbil. Aquesta gravació ha ajudat a l'hora de comprovar la veracitat dels fets.

Detenció
Les dues víctimes tenien només 13 anys | EP

Les víctimes són dues adolescents de 13 anys que estaven adormiscades. Després de ser traslladades a l'hospital per procedir a l'exploració que dicta el protocol, van trobar substàncies químiques als cossos de les dues noies. Per aquest motiu, la policia investiga ara si, per aprofitar-se d'elles, els dos detinguts els van posar alguna substància a la beguda. 

Els detinguts van passar ahir, 21 de juny, a disposició judicial, on es va ordenar que ingressessin a presó per abús sexual. Malauradament, malgrat que la justícia ha actuat ràpidament en aquesta ocasió, aquesta violació marcarà per sempre les víctimes. 

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Els presumptes violadors tenien antecedents

Els dos detinguts tenien antecedents. Segons fonts properes al cas, a un d'ells els Mossos ja l'havien detingut quan era menor per fer tocaments a dones a qui abordava en ple carrer a Olot. Va passar l'any 2018, entre els mesos d'agost i octubre. En total, se li van atribuir sis delictes (cinc d'abús sexual i un d'agressió). Les víctimes eren dones d'entre 60 i 88 anys.

El jove actuava a la nit i obligava a ancianes que caminaven pel carrer a mirar-lo mentre es masturbava davant seu o els hi feia tocaments.