Un noi d'esquenes detingut

Dos joves de 20 anys amb antecedents abusen i graven dues menors de 13 a Olot

Els presumptes violadors tenien 22 i 23 anys

Nou i terrible succés a Olot. Dos joves de 22 i 23 anys han abusat sexualment de dues adolescents de 13 anys el passat diumenge. Els dos nois han estat detinguts i enviats a presó.

Els fets van ocórrer a Olot, a la comarca de la Garrotxa, cap a les dues de la matinada del passat diumenge 19 de juny. Dos nois joves estaven abusant sexualment de dues menors quan un veí ho va veure i va trucar a la policia.

Aquest veí ha estat una peça clau en la investigació d'aquest crim, ja que els joves es trobaven a un pati exterior i l'home que va alertar la policia va poder gravar-los amb el seu telèfon mòbil. Aquesta gravació ha ajudat a l'hora de comprovar la veracitat dels fets.

Detenció
Les dues víctimes tenien només 13 anys | EP

Les víctimes són dues adolescents de 13 anys que estaven adormiscades. Després de ser traslladades a l'hospital per procedir a l'exploració que dicta el protocol, van trobar substàncies químiques als cossos de les dues noies. Per aquest motiu, la policia investiga ara si, per aprofitar-se d'elles, els dos detinguts els van posar alguna substància a la beguda. 

Els detinguts van passar ahir, 21 de juny, a disposició judicial, on es va ordenar que ingressessin a presó per abús sexual. Malauradament, malgrat que la justícia ha actuat ràpidament en aquesta ocasió, aquesta violació marcarà per sempre les víctimes. 

Els presumptes violadors tenien antecedents

Els dos detinguts tenien antecedents. Segons fonts properes al cas, a un d'ells els Mossos ja l'havien detingut quan era menor per fer tocaments a dones a qui abordava en ple carrer a Olot. Va passar l'any 2018, entre els mesos d'agost i octubre. En total, se li van atribuir sis delictes (cinc d'abús sexual i un d'agressió). Les víctimes eren dones d'entre 60 i 88 anys.

El jove actuava a la nit i obligava a ancianes que caminaven pel carrer a mirar-lo mentre es masturbava davant seu o els hi feia tocaments.