Imatge d'un vehicle dels Bombers de Barcelona

Més de 20 dotacions dels Bombers treballen en un incendi a la Ribera d'Ebre

Es tracta d'un incendi forestal a Tivissa

ACTUALITZACIÓ 05/06/2021 20.08 hores:

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit sobre les 20.00 del vespre l'incendi que aquest dissabte s'ha declarat a Tivissa, a la Ribera d'Ebre. Segons ha informat el cos, han estat alertats del foc a les 14.39 de la tarda i han mobilitzat fins a 16 dotacions terrestres i cinc mitjans aeris.

Cap a les 17.45 han donat per controlat l'incendi i poc més de dues hores després ha quedat extingit. El foc ha cremat 1,4 hectàrees de les muntanyes dels Burgans, al sud del terme municipal. 

NOTÍCIA ORIGINAL 05/06/2021 17.41 hores:

Un incendi  de vegetació forestal ha obligat als Bombers  de la Generalitat a fer un gran desplegament. En un primer moment, 10 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris s'han activat per un foc a la Ribera d'Ebre. Després, han treballat 14 dotacions terrestres i 1 helicòpter de comandament.

El servei d'emergències ha rebut l'avís a les 14.39 hores d'aquest dissabte per un incendi  forestal a Tivissa. Les flames afectaven la zona dels Burgans del municipi.

Segons informen els Bombers, el flanc esquerre és el més actiu, però avança cap a uns conreus. El cap del foc va cap a una zona d'oliveres. A l'altra banda, el flanc dret, les flames ja estan estabilitzades.

Els Bombers també han destacat que hi ha hagut focus secundaris en l'incendi. El foc està sent empès per la marinada que bufa a la zona.

Dissabte mogut pels Bombers de la Generalitat

Així doncs, es confirma un dissabte ple de feina pels Bombers de la Generalitat. I és que, a banda d'aquest incendi, també han hagut de realitzar diverses sortides destacades.

Aquest dissabte al matí, dia 5 de juny, dues persones han resultat ferides per un incendi que s'ha produït en un pis de Canovelles, al Vallès Oriental. Una d'elles es troba en estat crític, mentre que l'altre ha resultat ferida menys greu.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat al seu compte oficial a les xarxes socials, han rebut l'avís a les 10.56 hores d'aquest matí. Al lloc dels fets, el carrer Molí de la localitat vallesana, s'hi han desplaçat sis dotacions del cos.

Tal com han assegurat el mateix cos de bombers, l'incendi s'ha produït a partir de l'explosió d'una ampolla de butà en aquest domicili. Així doncs, quan ha rebentat aquesta ampolla s'ha originat el foc que ha ferit dues persones.

A més, també han hagut de realitzar diverses actuacions a la muntanya amb excursionistes que han tingut problemes durant el dissabte el matí en diversos punts de Catalunya.