Una persona en estat crític en un incendi en un pis al Vallès

El foc s'ha originat per l'explosió d'una ampolla de butà a Canovelles

Incident greu a Catalunya. Aquest dissabte al matí, dia 5 de juny, dues persones han resultat ferides per un incendi que s'ha produït en un pis de Canovelles, al Vallès Oriental. Una d'elles es troba en estat crític, mentre que l'altre ha resultat ferida menys greu.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat al seu compte oficial a les xarxes socials, han rebut l'avís a les 10.56 hores d'aquest matí. Al lloc dels fets, el carrer Molí de la localitat vallesana, s'hi han desplaçat sis dotacions del cos.

Tal com han assegurat el mateix cos de bombers, l'incendi s'ha produït a partir de l'explosió d'una ampolla de butà en aquest domicili. Així doncs, quan ha rebentat aquesta ampolla s'ha originat el foc que ha ferit dues persones.

Dues persones ferides: una en estat crític, una altra menys greu

Al carrer Molí de Canovelles també s'hi han desplaçat quatre dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat. Ho han fet per atendre les dues persones ferides. Una d'elles es troba en estat crític, mentre que l'altra ha resultat ferida menys greu.

Segons els Bombers de Generalitat, el ferit crític ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. A l'altre ferit, considerat menys greu, se l'ha enviat a l'Hospital General de Granollers.

Sense danys estructurals a la casa

Una vegada han apagat el foc, els Bombers han realitzat les comprovacions pertinents per assegurar l'estat de l'edifici. Els treballadors públics han pogut determinar que l'estructura de la casa no ha quedat malmesa.


Comentaris

envia el comentari