Imatge d'un patinet elèctric circulant per Madrid.

En patinet, carregat de drogues i una catana de mig metre: els Mossos al·lucinen

El jove va ser interceptat amb uns 700 euros a sobre

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Badalona per tràfic de drogues. Els fets van passar al voltant de dos quarts de quatre de la matinada d’aquest dilluns passat. Els agents van acostar-se a un grup de persones que estaven consumint alcohol al carrer. 

En fer-ho, un d’ells va provar d’escapar-se en patinet, però la policia el va aconseguir interceptar a poca distància. En l’escorcoll li van trobar 15 embolcalls amb droga, 727 euros en efectiu, així com una catana de 50 centímetres.

Jornada de successos a Catalunya 

Més enllà del succés de la catana, la Policia Local de Llançà, en col·laboració amb la Guàrdia Municipal del Port de la Selva i els Mossos d’Esquadra, han detingut dos joves de Girona per un robatori en un habitatge de Llançà.

Tal com ha avançat la periodista Anna Punsí a Twitter i ha explicat també l’ACN, els fets es van produir quan un veí de la localitat es va trobar els dos lladres a l’interior del seu domicili. En ser enxampats, els joves van fugir pel jardí. Després de denunciar el cas a la policia, els agents van aconseguir aturar els nois a prop del camí de ronda, al municipi del Port de la Selva.

Els dos cossos els van trobar uns 700 euros en efectiu, un rellotge i altres objectes. Segons fons policials, es tracta d’un tipus de robatoris anomenats de tipus “silenciós”, on s’aprofita que hi ha alguna escletxa a l’habitatge per entrar i emportar-se coses que pesen poc. En aquest sentit, també apunten que els lladres solen venir de Girona o Figueres, la majoria de vegades, en tren.

Els arrestats es troben a Figueres i els Mossos investiguen si podrien ser responsables de més robatoris, ja que havien estat detinguts dimecres passat a Girona. Els dos tenen diversos antecedents per altres fets.