Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels Bombers de la Generalitat treien runa

Dues persones atrapades en caure el mur d'una nau a Catalunya

Els ferits han hagut de ser desplaçats pel SEM a l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat

Aquest dimarts, 31 d'agost, els Bombers de la Generalitat han rescatat a dues persones que han quedat sota la runa. El cos ha rebut l'avís a les 11.04 hores del matí i s'hi han desplaçat diverses dotacions.

L'accident s'ha produït en una nau industrial al Prat del Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Els ferits han hagut de ser desplaçats pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat.

Al lloc dels fets si han traslladat 3 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i el SEM ha atès els ferits que hi ha hagut.

S'ha incendiat un metro a Barcelona

Els Bombers de la capital catalana han hagut d'actuar aquest mateix dimarts al metro de Barcelona. En concret, ha estat el comboi capdavanter del metro el que ha començat a incendiar-se cap a les 9.00 hores del matí.

Així doncs, s'ha desallotjat totes les persones dels vagons del metro que estava cremant a l'estació Diagonal de la línia L3. A més a causa de les flames i del fum que aquestes provocaven s'ha hagut d'evacuar l'andana.

De fet, els treballadors del metro de TMB han intentat apagar el foc amb extintors, però no han tingut èxit. L'empresa TMB ha hagut d'aturar la circulació d'algun dels seus transports.

Per exemple, el petit incendi ha deixat sense servei de metro de la parada de Liceu fins a la de la Vall d'Hebron. Per pal·liar l'afectació del servei s'ha posat a disposició dels usuaris un bus especial. Aquest feia el tram de la parada de Catalunya a la Vall d'Hebron i en cas d'anar a la parada del Liceu es podia agafar la línia V13 a Catalunya.

Per tant, els Bombers de Barcelona han hagut d'intervenir-hi amb 7 dotacions i tancant els accessos. Segons el cos d'emergències de la ciutat comtal, a causa de l'incendi s'ha vist afectat la línia d'alta tensió del túnel. Pel que fa al vagó que cremava no ha patit masses d'anys «més enllà del fum».

Cap a les 12.00 hores els Bombers han anunciat que donen per finalitzada la intervenció a la parada de Diagonal. El servei de TMB en aquell moment també ha notificat que la circulació de trens que fins aleshores estava aturada ha tornat a circular amb normalitat.