Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint a un home

Dues treballadores d'un centre estètic estafen 23.000 euros a un client per depilar-se

És la segona denúncia que rep el centre d'estètica

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat, 17 d'agost, dues treballadores d'un centre d'estètica de Reus, al Baix Camp.

La policia catalana les va detenir després que un home les denunciés el passat mes de maig, després que sortís el primer cas d'estafa del mateix centre: van estafar un client 23.963 euros.

Cobraven el servei per duplicat

La víctima d'aquest nou cas d'estafa es va adonar que l'estaven estafant quan es va publicar la primera detenció. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, l'home havia contractat un tractament de depilació làser per un valor de 4.000 euros i estava pagava molt més.

En contractar-lo va haver d'ingressar 2.000 euros per avançat i la resta mitjançant domiciliació bancària que se li cobrava mensualment. Tot i que tenia domiciliades les pagues, cada cop que rebia un tractament se li cobrava de manera duplicada, mitjançant la targeta bancària.

Les estafadores el tractaven amb un tracte afable i amistós, per aconseguir la seva confiança i que l'home no dubtés dels serveis facturats i no sospités. A més, per continuar amb l'estafa, les detingudes utilitzaven les xarxes socials. Mitjançant els enllaços que li enviaven a través de missatges, l'home contractava, sense adonar-se'n, serveis depilatoris.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La depilació més cara de la història

El servei contractat per l'home era d'un valor de 4.000 euros, el qual ja havia pagat la meitat en un primer moment. Segons explica el mitjà esmentat anteriorment, des del 2 d'agost del 2021 fins al 6 de maig del 2023, l'home havia pagat 23.963 euros i li constaven 33.823 pendents per abonar.

La situació personal del client feia que no fos conscient dels pagaments que feia i, finalment, va haver d'usar diners dels pares per fer front als pagaments domiciliats.