IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Eduardo Fermín, el comandant de l'Exèrcit mort avui, estava casat i tenia 3 filles

El seu pare, el coronel Eduardo Garvalena, també va estar a l'Acadèmia General de l'Aire

Eduardo Fermín, el pilot accidentat a Múrcia avui, 27 de febrer del 2020
Eduardo Fermín ha mort aquesta tarda en patir un accident a La Manga | Patrulla Águila

El comandant Eduardo Fermín Garvalena, Águila 5 de la Patrulla Águila, ha patit un accident mortal aquesta tarda a Múrcia, a La Manga. Va néixer a Granada fa 38 anys, gairebé 39, i sumava ja 2.300 hores de vol en la seva carrera militar. Des de 2007 ha format part de l'Esquadró 142 de l'Exèrcit de l'Aire, que pertany a l'Ala 14. Fermín va ocupar el lloc de Francisco Marín, el comandant que va morir en un accident en el mateix lloc l'agost passat del 2019.

La seva trajectòria

Eduardo, a més, va participar en dues missions internacionals. L'any 2016 va realitzar tasques de vigilància i control de l'espai aeri d'Estònia, Letònia i Lituània en la Policia Aèria en el Bàltic i dos anys després va formar part de l'Operació Atalanta —també coneguda com a EU NAVFOR— a Djibouti, una missió que va servir per a evitar actes de pirateria en les costes somalis amb la finalitat d'evitar que saquegessin els queviures de les embarcacions del Programa Mundial d'Aliments.

Tal com informa 'La Verdad', Eduardo tenia tres filles i estava casat. El seu pare, el coronel Eduardo Garvalena, també va estar a l'Acadèmia General de l'Aire, sent el seu màxim representant des de 2004 fins a 2006.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari