Embarcació dels Mossos.

Cridaner operatiu de Mossos en tres ciutats: 18 detinguts i 20 embarcacions requisades

Operatiu policial contra el tràfic de droga a les comarques gironines amb epicentre a Salt, Roses i la marina d'Empuriabrava

Cridanera intervenció de Mossos i Guàrdia Civil a Catalunya contra el tràfic de droga a les comarques gironines amb epicentre a Salt (Gironès), Roses i la marina d'Empuriabrava (Alt Empordà).

Segons ha avançat 'El Caso' i ha confirmat l'ACN de fonts properes a la investigació, el dispositiu ha mobilitzat efectius del servei de Vigilància Duanera, dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil. En total, s'han fet set entrades i escorcolls.

La investigació va començar perseguint sospitosos que es dedicaven a preparar i vendre narco llanxes per a organitzacions criminals que traficaven amb droga. Hi ha divuit detinguts, s'han comissat una vintena d'embarcacions, més de 40.000 euros en efectiu i diversos estupefaents. El cas es troba sota secret de sumari.

Divuit arrestats 

L'operatiu conjunt d'aquest dimarts ha mobilitzat efectius de fins a tres cossos policials diferents. Hi han participat agents de Vigilància Duanera, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil. La investigació, que tutela el jutjat d'instrucció 1 de Figueres, va començar seguint el rastre de delinqüents que es dedicaven a preparar i vendre narco llanxes a organitzacions criminals que les feien servir per traficar amb droga.

De fet, l'operatiu s'ha saldat amb una vintena d'embarcacions confiscades. Entre aquestes, n'hi havia de semirígides. S'han fet set entrades i escorcolls a Salt, a Roses i també a la marina d'Empuriabrava.

Escorcolls i entrades

Segons un primer balanç del dispositiu, hi ha divuit detinguts. Entre aquests, concreten fonts properes al cas, hi ha tant membres del grup que preparava les narco llanxes com traficants de droga.

En els diferents registres, Vigilància Duanera, Mossos i Guàrdia Civil han intervingut també més de 40.000 euros i diversos estupefaents (no ha transcendit la quantitat exacta).

▶️ El vídeo de la setmana

El cas es troba sota secret de sumari. Els detinguts estan pendents de passar a disposició judicial en les properes hores.