Ensurt a Madrid: Es declara un incendi a les obres a l'estadi Santiago Bernabéu

El fum és visible des de bona part de la capital

Sembla que el Real Madrid no guanya per desgràcies en aquest final de temporada 2020-2021. Esportivament, el club 'merengue' ha tancat el seu primer any en blanc després de molts sense fer-ho, després de perdre 'in extremis' la lliga en l'última jornada a favor del seu veí, l'Atlético de Madrid. Sembla, però, la mala sort acompanya el club blanc, ja que a última hora de la tarda ha hagut de lamentar com es declarava un aparatós incendi en les obres que s'estan duent a terme al seu estadi, el Santiago Bernabéu.

Diversos usuaris han compartit a través de les seves xarxes socials les imatges de la columna de fum i de les flames que es podien veure i que sortien d'una zona propera a unes noves grues que s'han instal·lat recentment.

Hi ha hagut certs moments de tensió, ja que no se sabia quin era l'origen exacte de foc, tot i que es podia observar que aquest s'havia originat a la part superior de l'estadi. En principi, no s'hauria vist afectada cap persona i no hi ha danys personals, limitant-se l'afectació de foc a causar danys materials.

Al lloc dels fets s'haurien desplaçat els bombers de Madrid per intentar apagar les flames. Si bé és cert que, segons diverses fonts, haurien estat els mateixos treballadors els primers que haurien iniciat l'extinció, donant l'incendi per controlat.

A l'espera de veure si es veu afectada l'obra del nou Bernabéu

Cal recordar que el Real Madrid ha aprofitat aquesta temporada de plena pandèmia per avançar en les obres de reforma del seu estadi. És per això que davant els dubtes que pogués haver públic durant la temporada, com finalment així ha estat, es va decidir que es jugaria durant tot l'any a l'estadi Alfredo Di Stéfano, encara que això va comportar algunes crítiques com ara les de l'entrenador del Liverpool, Jürgen Kloop.

Encara queda més d'un any perquè les obres finalitzin, ja que el termini perquè estiguin acabats s'estima entre el mes de maig o juny de 2022. Tot i això, setmana a setmana es van veient avenços en la construcció que semblen apuntar en què es convertirà la nova casa de l'equip madridista.

Aquesta mateixa setmana, fa tot just uns dies, el club blanc compartia a través dels seus perfils oficials a les xarxes socials noves imatges sobre l'avanç de les obres. En un timelapse, es podia observar la feina que han anat fent les grues.

En els últims mesos s'havia vist un gran avanç en les obres. Amb l'aparició de les grues gegants semblava que, ara sí, començava a prendre forma l'estructura del futur estadi del Real Madrid i en el qual s'espera que el club blanc torni a viure grans nits com la de temporades passades.


Comentaris

envia el comentari