Entra a robar en una casa de Reus i agredeix l'inquilí amb una clau anglesa

L'individu ha estat detingut per la Guàrdia Urbana de Reus

Guàrdia Urbana de Reus.
Entra a robar en una casa de Reus i agredeix l'inquilí amb una clau anglesa | Laia Solanellas

Una família s'ha endut un gran ensurt durant la matinada d'aquest dimarts, 22 d'octubre. Un lladre ha entrat en un domicili del carrer de Martí Napolità de Reus i s'ha trobat amb tres inquilins al seu interior. Un d'ells, s'ha encarat amb el lladre i, finalment, tots dos han acabat a l'hospital per diverses ferides. 

Agredeix el propietari amb una clau anglesa

Quan faltaven pocs minuts per un quart de cinc de la matinada, la Guàrdia Urbana de Reus i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han estat alertats per un intent de robatori amb força i agressió al carrer de Martí Napolità de Reus, segons han informat fonts policials a TarragonaDigital.

Un individu, de 18 anys, ha entrat en un domicili d'aquest carrer de la capital del Baix Camp. Un cop forçada la porta, s'ha trobat una família formada per tres persones a l'interior. El lladre s'ha enfrontat amb un d'ells al qual li ha colpejat brutalment el pòmul amb una clau anglesa. 

Tot seguit, han forcejat i han caigut per les escales fins a arribar a la via pública. A causa dels sorolls provocats per l'intent de robatori, els veïns han vist l'incident i han estat els responsables d'alertar als agents de la policia reusenca. 

En arribar la Guàrdia Urbana de Reus, el lladre ha estat detingut per un delicte de robatori amb força i agressió. A més, l'han traslladat fins al CAP Sant Pere i, posteriorment, fins a l'Hospital de Sant Joan, on l'han hagut de sedar perquè es mostrava molt agressiu. D'altra banda, la víctima que ha rebut el cop de la clau anglesa, ha estat evacuada fins al mateix centre mèdic reusenc amb ferides al rostre.


Comentaris

envia el comentari