Imatge de la parella tal com l'ha enxampat Christophe Berard.

Enxampen una parella en una posició apassionada a la piscina panoràmica de Caldea

Un periodista esportiu que es trobava a Andorra seguint el Tour de França ha immortalitzat i publicat a les xarxes una fotografia en què es veu la parella aferrada

Cap de setmana llarg, vacances passades en parella per l'aigua del centre termolúdic Caldea, a Andorra. Amb tant de relax, potser se'ls va oblidar que eren en una piscina de les anomenades panoràmiques, que, amb parets de vidre, ho deixen tot al descobert. O potser n'eren conscients i no comptaven amb què passés per la vora un fotògraf, periodista, encara que qualsevol persona amb un telèfon mòbil hauria fet el mateix.

La parella era a la llacuna de Caldea, a la parròquia andorrana d'Escaldes-Engordany, i pel que es pot extreure de la imatge captada –banyador masculí abaixat, mans i braços de la dona arrapats al cos de l'home– va deixar anar la passió sense ni tan sols tenir en compte el que pogués passar. I va succeïr: «passeges pels carrers d'Andorra i de sobte...», piulava Christophe Berard.

Un periodista esportiu que segueix el Tour ha immortalitzat l'escena

Berard és periodista, escriu al rotatiu francès 'Le Parisien' sobre informació futbolística i ciclista. Casualment, aquest dilluns 12 de juliol, dia en què va fer la piulada, rondava per Andorra tot seguint el Tour de França, que va arribar al Pirineu. Una bona part de la caravana de la mítica cursa ha fet estada a Escaldes, i tal com ha explicat al tuit, passejava pels carrers de la parròquia quan s'ha trobat amb l'escena.

El tuit ha corregut com la pólvora i, així mateix, la fotografia. Els comentaris de la piulada de Christophe Berard anaven plens de comèdia, i molts d'ells es fixaven en el banyador de l'home, de color groc. Se l'ha comparat amb el mallot groc del líder del Tour, i alguns l'han compadit: «És el líder dels seguidors del Tour amb els pantalons grocs, qui surt de la relaxació!», ha piulat un usuari.

No és el primer cop que s’enxampa alguns usuaris de la piscina en una posició compromesa, tal com explica el mitjà andorrà 'L'Altaveu'. Serà difícil enxampar la parella, però el cert és que la imatge està corrent per les xarxes socials com la pólvora. Caldrà veure si el termolúdic d’Escaldes pren alguna mesura, encara que justament la gràcia de l’espai és el fet de ser panoràmic. Però de fet, molts usuaris, més enllà d'aquells que fan comèdia amb productes desinfectants o amb santes, denuncien que aquestes pràctiques són habituals.