Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Nova salvatge baralla en una discoteca catalana: dos ferits per apunyalament

Els fets van tenir lloc a les sis de la matinada de dissabte a diumenge

Els Mossos d'Esquadra es troben en un procés d'investigació per trobar al responsable dels apunyalaments que es van produir en una baralla a l'exterior de la discoteca la Daurada, situada a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

Segons la informació facilitada pel cos policial, l'altercat va produir-se a les 6 de la matinada del dissabte 13 de novembre al diumenge dia 14. Arran d'aquest conflicte, dues persones van resultar ferides per arma blanca, una d'elles en estat greu, que va ser traslladada a un centre hospitalari.

Les discoteques catalanes no donen a bast

Amb l'últim delicte produït a la sortida d'una discoteca de Vilanova i la Geltrú, on dos joves van resultar ferits per apunyalament, ja en són múltiples els fets delictius que s'han produït als centres d'oci nocturn del territori català.

Un exemple és l'agressió que va patir un jove colombià fa dues setmanes a la discoteca Waka de Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès. Les xarxes socials se'n van fer ressò sobre aquest cas, ja que els usuaris consideren que els porters de l'establiment van protagonitzar un altre episodi de racisme.

Gràcies a la difusió d'un vídeo a Internet, es pot apreciar com dos vigilants propinaven cops de puny i coces al jove, que es trobava estirat a terra. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès no ha volgut que aquest fet passin desapercebuts, i per això han decidit actuar judicialment contra la discoteca Waka.

Un altre cas molt semblant al de la discoteca de Vilanova i la Geltrú és el delicte que es va cometre el passat 30 d'octubre a Vic, on els Mossos busquen a l'autor d'un apunyalament que es va produir al pàrquing d'una discoteca situada a la carretera de Gurb, deixant a una persona ferida per arma blanca.