Incendi a la carretera A-2

L'espectacular incendi d'un vehicle obliga a tallar l'A-2 en ambdós sentits

L'incendi d'un vehicle ha generat quilòmetres de retencions

Els incendis són els grans protagonistes d'aquesta setmana. En aquest cas, es tracta de l'incendi d'un vehicle a l'A-2, a l'altura del Bruc.

L'avís s'ha donat avui, dimarts 21 de juny, a les 10.38 hores del matí. Han hagut de tallar els dos sentits de la marxa i les últimes dades afirmen que hi ha més de set quilòmetres de retencions en sentit Barcelona i quatre quilòmetres en sentit Lleida.

Les autoritats han començat a fer desviaments i els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) ja s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

Vilafant es desperta amb dos cotxes cremats

Dissabte passat, 18 de juny, Vilafant, un municipi de la província de Girona, es va despertar amb dos cotxes cremats. 

Els Bombers van rebre l'avís cap a les dues de la matinada, segons informa el mitjà digital Empordà, però les causes del foc encara es desconeixen. L'única dada que han comunicat es que la distància entre els dos cotxes era d'uns 100 metres aproximadament. 

Les autoritats han obert una investigació per aclarir els fets. 

Una tasca afegida pels bombers

Els Bombers no han parat de treballar durant els últims dies a causa de la gran quantitat d'incendis forestals actius al territori i ara tenen una nova tasca a l'A-2. El foc que més preocupava, i considerat el primer gran incendi forestal de l'estiu, era el d'Artesa de Segre,

Tanmateix, avui s'ha donat per estabilitzat. 48 dotacions terrestres continuen treballant en la zona, però, gràcies a la baixada de temperatures i les pluges, la previsió és bona i l'incendi es podrà extingir aviat.

Incendi a Catalunya
L'incendi d'Artesa de Segre ja s'ha estabilitzat | @agentsruralscat

No obstant això, el risc d'incendis continua sent massa elevat. Per aquest motiu, molts municipis catalans han optat per imposar restriccions durant Sant Joan que prohibeixen fer fogueres i tirar petards. 

Són moltes les persones d'acord amb aquesta nova mesura i, fins i tot, n'hi ha que volen que aquestes restriccions s'implementin sempre, però també hi ha fidels seguidors de les tradicions que no s'han mostrat gens d'acord amb aquesta nova norma.