Controls al carrer Monturiol de Calafell.

De pel·lícula: Persecució policial, un cotxe havia segrestat una persona a Calella

Els segrestadors van intentar fugir i es va produir una persecució

Calella ha estat protagonista d'una persecució de pel·lícula, però res més lluny de la realitat. Una patrulla de policia ha perseguit un vehicle que havia segrestat una persona. 

La persecució es va produir una mica abans de les 9 de la nit a Calella, a la comarca del Maresme. Una patrulla de la Policia Local del municipi va perseguir un vehicle que portava una persona contra la seva voluntat.

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Els autors del crim han arribat fins a Sant Pol, on les forces policials han  pogut alliberar la víctima. En aquest punt, amb la confusió del moment, els presumptes segrestadors han intentat fugir corrents, però la Policia Local de Sant Pol i els Mossos d'Esquadra els han atrapat.

S'ha obert una investigació per aclarir els fets i la unitat d'investigació d'Arenys es farà càrrec de les diligències, segons han explicat al perfil oficial de Twitter de la Policia Local de Calella. 

Dol a Calella i Sant Pol de Mar

En aquesta mateixa localitat, una persona s'ha precipitat fa tan sols quatre dies, el divendres 17 de juny, per un penya-segat.

Encara s'estan investigant les circumstàncies dels fets, les autoritats no saben encara si s'ha tractat d'un accident o si aquesta ha sigut la voluntat de la persona. La víctima ha caigut sobre la via del tren entre Calella i Sant Pol.

Aquest fet va provocar una aturada de la circulació per aquest tram durant poc menys de dues hores. Per compensar els passatgers, Renfe va optar per donar un servei alternatiu per carretera pels usuaris de la xarxa ferroviària afectats. 

Calella lluita per la seguretat ciutadana

El terme municipal de Calella vol assegurar la seguretat ciutadana. Per aquest motiu, la Policia Local està pendent per actuar ràpidament en tots aquells casos que calgui. 

Així va passar fa unes setmanes, quan un conductor que conduïa el seu vehicle després d'haver consumit begudes alcohòliques va ser detingut per les autoritats policials.

Accident a Calella per un home begut
L'home va ser detingut per la Policia Local | Twitter (@PoliciaCalella)

Se l'acusa de conducció temerària, desobediència i resistència. A més, diverses fonts afirmen que «després d'avançar temeràriament diversos vehicles al carrer Sant Jaume, saltar-se un semàfor obligant a uns vianants a apartar-se per no ser atropellats, ha xocat contra un senyal», explica la Policia Local de Calella.