Dues alumnes a una classe, una aixecant el braç per participar.

Un nen de 13 anys apunyala el seu professor en plena classe a Espanya

El professor ha rebut tres punyalades a l'esquena

Monteagudo, un municipi de Múrcia, ha viscut un episodi totalment fora de lloc. Un estudiant de 13 anys ha apunyalat el professor durant una classe. El jove ha utilitzat un objecte punxant per agredir el mestre per l'esquena.

Per sort, el docent no ha resultat ferit de gravetat, tot i que l'han traslladat a l'Hospital Morales Meseguer ràpidament.

Els fets han tingut lloc al col·legi Monteagudo, entre les 10 i les 12 del matí d'aquest dimecres. L'alumne, de 2n d'ESO, ha fet servir un objecte punxant per apunyalar per l'esquena el professor. De moment, no han transcendit més detalls.

Façana del Col·legi Monteagudo, a Múrcia.
Els fets han tingut lloc al Col·legi Monteagudo, ubicat a Múrcia. | Google Maps 

L'agressor era un estudiant nou al centre, que s'havia incorporat al començament de curs. Per part seva, el docent s'encarregava d'impartir les assignatures de tecnologia i anglès en aquest col·legi de caràcter concertat, segons publica 'Nius'.

L'estudiant li ha propiciat fins a tres punyalades

El noi de 13 anys, abans de cometre l'agressió, hauria ensenyat l'arma punxant a un altre alumne al bany, segons apunta el mitjà 'La Verdad'.

L'agressió ha tingut lloc a classe. Quan el professor era a la pissarra, d'esquena als alumnes, el jove ha aprofitat per aixecar-se i propiciar-li fins a tres punyalades per l'esquena davant de tots els seus companys.

Imatge d'una aula buida amb cadires.
L'alumne ha aprofitat que el professor estava d'esquena a la pissarra. | ISTOCKPHOTO (SMOLAW11) 

Els companys del menor han viscut uns segons d'estupor davant dels fets. Tot i això, han estat els que han aconseguit treure l'arma al seu company i retenir-lo després d'haver comès l'agressió.

Una ambulància s'ha mobilitzat fins a l'escola per atendre el docent, que no ha quedat ferit de gravetat. Tot i això, ha estat traslladat a l'hospital per fer la cura de les ferides.

La investigació està en marxa

La Policia Nacional ha parlat amb el director del col·legi, que s'ha traslladat fins al centre per investigar les causes del succés.

Per part seva, el menor està a càrrec del Grup de Menors de la Policia Nacional, que delegarà el cas a la Fiscalia de Menors.