Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del barri de Salamanca de Madrid després d'una explosió

Forta explosió al barri de Salamanca de Madrid

Hi hauria diverses persones ferides

Aquest divendres al migdia s'ha registrat una explosió forta al barri de Salamanca de Madrid. Els fets han passat en un edifici de 4 plantes del carrer General Pardiñas de la capital. Concretament a la zona que fa cantonada amb el carrer Ayala.

Tot sembla indicar que es tractaria d'una explosió de gas. De moment, però, Emergencias Madridno ha volgut donar més informació. De moment estan treballant a l'edifici diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid, així com unitats del Samur de Protecció Civil i de Policia.

L'edifici que ha patit l'explosió és molt a prop del col·legi de Nuestra señora del Loreto i el de Nuestra señora del Pilar. De moment s'ha confirmat que hi ha diverses persones ferides, així com d'altres que han hagut de ser rescatades. Aquestes havien quedat atrapades a l'edifici.

Diversos veïns han confirmat als mitjans de comunicació que el carrer feia dies que estava tallat per obres en unes canonades. La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir el que va passar aquest divendres al migdia. En aquest sentit, alguns testimonis asseguren que l'explosió ha estat molt forta i que s'han viscut algunes escenes de pànic.

L'explosió ha estat al voltant de dos quarts de nou del migdia. En aquell moment, segons diversos testimonis, els nens del col·legi de la Mare de Déu del Pilar es trobaven al pati: «No ha saltat cap vidre, els nens estan perfectament. Tots estan a les classes, que els pares estiguin tranquils. No han de venir a recollir-los», han afirmat al diari NIUS.

De moment la Policia Municipal de Madrid ha tallat l'accés als carrers propers a General Pardiñas i Hermosillas, per poder facilitar l'evacuació. Ara mateix se segueixen buscant ferits a l'edifici i el gas s'ha tallat a veïns de l'edifici que ha patit l'explosió.