Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.

Una falsa nota de suïcidi i un crim atroç: la policia busca l'assassí de Tatiana

Els agents apunten a la intervenció de terceres persones en la mort

La policia continua investigant el crim de Los Prados, el cas de la dona trobada morta diumenge passat a la banyera de casa seva. El cadàver presentava cops al cap i es trobava en «circumstàncies estranyes». La seva autòpsia finalment va determinar que la dona, coneguda al barri com Tania, havia patit una mort violenta.

Ara, els agents continuen buscant el seu presumpte assassí. Segons informa El Comercio, l'habitatge on es va trobar el cos podria tractar-se d'«un pis de cites». Ara per ara no es descarta cap hipòtesi i totes les línies de la investigació continuen obertes.

Al cotxe de la víctima va aparèixer una nota manuscrita, al costat d'una estampa religiosa. Aquesta troballa va tornar a posar en alerta la policia, tot i que el forense va descartar que es tractés d'un suïcidi. Finalment, els agents van corroborar que només es tractava d'una de les cartes que els testimonis de Jehovà deixen a les bústies de les cases.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El lloc del crim podria ser «un pis de cites»

La policia continua intentant aclarir què va passar al domicili de la dona assassinada a Oviedo. Tatiana Coniac, Tania per als seus més propers, feia una dècada que estava establerta a la capital asturiana. Va ser la seva mare qui va alertar emergències que feia uns quants dies que no sabia res de la seva filla, sospitant que li pogués haver passat alguna cosa.

Al voltant de les 11.00 del matí de diumenge passat, els agents van corroborar la presència d'un cadàver al bany en circumstàncies «anòmales». Situació que els va fer desconfiar que fos un suïcidi. Hipòtesi que el forense va descartar davant la policia.

Policia científica
La policia va descartar el suïcidi | CatalunyaDiari

A l'escena, els metges no van ser capaços de confirmar que es tractés d'una mort natural. Davant d'aquesta situació, van decidir traslladar el cos a l'Institut de Medicina Legal on, en fer-li l'autòpsia, van confirmar que es tractava d'una mort violenta.

Després de conèixer-se aquestes dades, la policia va començar a investigar amb la idea que hi ha terceres persones implicades. Efectius de la Policia Judicial i de la científica porten des de diumenge amb les tasques de recerca tant a l'interior com a l'exterior del domicili. Diversos agents de paisà estan recollint informació i testimonis pels voltants de l'edifici.

Segons informa El Comercio, fonts properes a la investigació apunten que l'habitatge del crim podria ser «una casa de cites». Sembla que no seria l'única a la zona, ja que segons expliquen els veïns, hi ha altres pisos per allà de la mateixa índole. Això fa que aparegui una hipòtesi nova que tracta la possibilitat que l'autor dels fets hagi estat un client de la víctima.

De moment, no es descarta cap idea i totes les possibilitats estan obertes durant la investigació. La jutgessa del cas va decretar dilluns passat secret de les actuacions per facilitar la tasca policial.