Dos vehicles del SEM aparcats amb els llums encesos

Un farmacèutic rep 30 de ganivetades quan intentava aturar un atracament a BCN

La víctima, que va acabar evitant el robatori per part del lladre, es troba fora de perill

Ahir divendres, dia 28 d'agost, una farmàcia de Barcelona va viure una escena que ben bé podria haver estat de pel·lícula. I és que un home va intentar atracar una farmàcia a plena llum del dia. A l'establiment, però, es va topar amb un farmacèutic que li va aturar els peus, malgrat rebre 30 ganivetades. Tot i la gravetat de l'atac, la víctima es trobaria fora de perill, tal com informa Tot Barcelona.

Atracament a plena llum del dia a Barcelona

Tot plegat va succeir al barri de Montbau de la capital catalana. Un home, amb el rostre tapat amb un casc de moto, va aparcar la seva motocicleta a l'entrada del local. Entre cella i cella, tenia l'objectiu d'atracar la farmàcia i endur-se els diners de la caixa. Ho va fer amb un ganivet de grans dimensions, amb el qual va amenaçar l'encarregat de l'establiment, sense importar-li que hi hagués 4 clients més.

En un primer moment, el farmacèutic va accedir a les peticions del lladre i va començar a reunir en una bossa de plàstic els diners de la caixa. Tot i això, la seva intenció no era pas obeir el delinqüent. I és que, quan va poder, va aprofitar un moment de descuit per part de l'atracador per atacar-lo i intentar prendre-li el ganivet.

La valentia del farmacèutic, que lògicament anava desarmat, no va poder evitar que l'atracador contraataqués. I és que, quan el responsable de l'establiment se li va tirar a sobre per intentar-lo neutralitzar, el lladre va començar a propinar-li ganivetades. Unes 30 apunyalades que van ferir a la víctimia en diverses zones del cos, deixant el terra de la farmàcia plena de sang.

Tot i això, malgrat l'espectacularitat de l'atac, el farmacèutic es va resistir a tòrcer el braç i va acabar fent fora el delinqüent, que va fugir de l'establiment sense cap botí. El més sorprenent és que, tot i les múltiples ganivetades rebudes, el responsable de la farmàcia es troba fora de perill, segons detalla Tot Barcelona.

Ara, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per intentar esbrinar qui és el responsable de l'intent d'atracament i del ferotge atac al farmacèutic.