Elsie Mogford era la dona d'un magnat britànic.

L'estranya mort de la dona d'un magnat a Espanya amb només 37 anys

Ara per ara, es desconeixen les causes de la mort de la dona d'un magnat espanyol.

La dona del magnat britànic Steve Mogford, Elsie Mogford, va morir dimarts passat, a 37 anys, a Espanya. La família estava gaudint d'uns dies de vacances a Menorca.

La notícia va causar una gran expectació al seu país, que va ser publicada en els principals mitjans del Regne Unit.

Es tracta de la dona d'un dels personatges més rics del país. És el director executiu de l'empresa d'aigua United Utilities, amb seu a la localitat de Warrington.

La parella té una luxosa finca al sud de l'illa, on acostumen a estiuejar. Així ho recullen les edicions digitals de 'The Mirror', 'Daily Star', 'Daily Mail' o 'The Sun'.

La mort de la dona del magnat és tota una incògnita. El passat 24 d'agost, els serveis d'emergència van rebre un avís per acudir a la casa. Un cop allà, la van atendre i la van traslladar a l'Hospital Mateu Orfila.

Els metges que la van atendre només van poder certificar la seva mort. La premsa britànica assegura que la mort va ser per causes naturals. Alguns veïns de la zona fan córrer els rumors i asseguren que «va ser un atac de cor, però ningú sap realment què va passar».

En qualsevol cas, el cas es troba sota investigació policial. L'objectiu és descobrir els veritables motius de la mort durant els dies vinents.

En les últimes hores, hi ha hagut moltes especulacions al voltant del cas. Sobretot per la gran discreció de la família, que ha intentat mantenir-ho en secret. En cap moment han volgut aclarir què va passar a la casa.

La mort de la dona del magnat va provocar expectació

Els titulars britànics sobre el cas eren d'allò més cridaners. «El misteri de la mort de la dona d'un magnat» o «La família de la dona d'un milionari en xoc després de la seva misteriosa mort», citaven. 

En qualsevol cas, sempre han fet referència a la mort del magnat com un misteri i una incògnita. Ningú ha volgut donar explicacions i, mentre no en donin, haurien de trencar tots els rumors.

Per ara, es desconeix en quin municipi tenien la finca. L'únic que se sap és que es troba al sud de l'illa i el preu de la casa depassa el milió de lliures esterlines.

La vila que tenien a Espanya era la seva segona residència. En terres britàniques podien gaudir d'una gran mansió als afores de Chorley, a Lancashire.

Els mitjans britànics publiquen una imatge d'Elsie Mogford a bord d'una embarcació. L'havia publicat a les seves xarxes socials dies abans de morir. Tant ella com el seu marit eren uns grans aficionats de la mar.

Aquest estiu tenien previst dividir el període de descans entre la casa de Menorca i un iot de 24 metres d'eslora. Un familiar assegurava que es trobava en estat de xoc. «No sé molts detalls, però sé que estava de vacances a Menorca i que va morir dimarts al matí».

Així ho recull el rotatiu britànic 'Daily Mail'. Un conegut confirma que «hi tenen una vila i tot el que sé és que van trucar a una ambulància». En cap moment va voler aclarir els motius de la mort, possiblement per desconeixement.

Un portaveu de la família Mogford va assegurar que la mort de la dona del magnat britànic va ser a l'hospital. En concret, el passat dimarts 24 d'agost.