Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Jordi, el farmacèutic català trobat mort al seu pis: els Mossos busquen el seu xicot

L'home, de 41 anys, era molt conegut al centre de Sant Sadurní, ja que treballava a una farmàcia de la Rambla de la Generalitat

L’home trobat mort el passat dijous en un pis de Sant Sadurní d’Anoia, a la comarca de l'Alt Penedès, feia més d’un dia que havia estat assassinat. Ho apunten els primers indicis de la investigació policial. La víctima, segons El Caso, és Jordi Díaz Vallés, tenia 41 anys i no havia anat a treballar durant tota la setmana. 

Davant el neguit de persones del seu entorn, ahir la policia va anar al seu pis, al carrer Rosa Sensat, on el va trobar mort amb signes de violència. La policia científica treballa des de mig matí d’aquest divendres al domicili per recollir proves que puguin esclarir el crim. La investigació també se centra en localitzar la seva parella sentimental, un home de mitjana edat, per la seva possible relació amb el succés.

Els Mossos busquen la seva parella

Els investigadors estan pendents de conèixer el resultat de l’autòpsia, que haurà de concretar quants dies feia que la víctima havia mort. El cas l’investiga el jutjat d’instrucció número 3 de Vilafranca del Penedès, a la comarca de l'Alt Penedès, en funcions de guàrdia, que ha decretat el secret de les actuacions.

La víctima, molt coneguda a Sant Sadurní

La víctima residia al barri del Gat Cendrer de la capital del cava, on aquest divendres nombrosos veïns mostraven la seva perplexitat pel crim. Més enllà de l’entorn del seu domicili, era molt conegut al centre de Sant Sadurní, ja que treballava a una farmàcia de la Rambla de la Generalitat. L’establiment avui està tancat per defunció.

Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Sadurní va volgut condemnar «enèrgicament» la mort de la víctima i ha traslladat el seu condol a la família i amics. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

En un comunicat emès aquest divendres, el consistori ha «lamentat profundament» el succés i s’ha posat a disposició de l’entorn de la víctima per tot allò que puguin necessitar. Finalment, l’Ajuntament ha demanat el «màxim respecte» cap als familiars i per preservar el secret de la investigació decretat pel jutge.