Concatedral de la Redonda Logronyo

Ferida una nena valenciana de vuit anys pel despreniment d'una cúpula a Logronyo

La menor ha hagut de ser traslladada a l'Hospital Sant Pere de Logronyo

Una xiqueta valenciana de huit anys ha resultat ferida este dilluns a una cama mentre visitava la Cocatedral de la Redona, en Logronyo, en ser colpejada per les despeses d'unes obres que es feien en un edifici annex al temple i que han caigut este matí.

Una grua propietat d'una empresa constructora que estava fent les obres al costat de la seu ha colpejat un dels pinacles, que s'ha després i ha xocat contra una de les cúpules de la Cocatedral, cosa que ha provocat la caiguda d'uns rebles a l'interior, que han colpejat a la menor, segons han informat la Diòcesi de Calahorra i la Calçada-Logronyo i SOS Rioja 112. Algunes cridades de particulars han alertat cap a les 13.30 hores del succés, que ha obligat al trasllat de la menor al Servei d'Urgències de l'Hospital Sant Pere de Logronyo.

Des de la Diòcesi han lamentat l'incident ocorregut i han desitjat una «ràpida recuperació» a la xiqueta per les ferides causades pel despreniment. A més, han informat que tant els tècnics de l'Ajuntament de Logronyo com de la Diòcesi de Calahorra i La Calçada-Logronyo han posat en marxa ja un pla per a reparar la cúpula danyada.

També pots llegir...