Mor un treballador a Cerdanyola en caure-li a sobre la càrrega que transportava

L’home descarregava un camió carregat amb ferros amb un transpalet quan, per causes que s’estan investigant, la carrega s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre

Tràgic accident laboral a Cerdanyola del Vallès. Un home ha perdut la vida quan descarregava un camió carregat amb ferros amb un transpalet i, per causes que es desconeixen, la carrega s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Quan han arribar les dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li han realitzat les maniobres de reanimació, però finalment ha mort.

La víctima és un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Còndol municipal a la família

Segons indica 'TOT Cerdanyola', aquest matí representants del consistori han donat el seu condol a la família i han explicat: «L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès manifesta el seu condol a la família, persones properes i amics i amigues de la persona que ens ha deixat i els fa costat en aquests moments tan difícils».

També et pot interessar...