Accident Ibi

Investigat un conductor novell per sextuplicar la taxa d'alcoholèmia després de patir un accident a Alacant

L'home anava acompanyat d'una xica de 17 anys

Agents de la Policia Local d'Ibi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant),  han obert diligències contra un conductor novell que va sextuplicar la taxa d'alcoholèmia després de tindre un accident en la CV-798, a l'altura del punt quilomètric 1 en sentit Tibi, segons han informat fonts municipals. Els fets es van registrar cap a les 07.30 hores d'este diumenge, quan el conductor es va eixir de la via i va donar diverses voltes amb el seu cotxe. L'home circulava al costat d'una jove de 17 anys.

El conductor va resultar ferit

Efectius de la Policia Local d'Ibi van anar al lloc de l'accident després de rebre un avís del Centre d'Emergències 112 i van observar que el conductor presentava ferides amb sang en el costat dret del cap, pel que va haver de ser traslladat per una ambulància fins al Servici d'Urgències del Centre de Salut d'Ibi.

Una volta acabada l'exploració en el centre mèdic, la Policia va sotmetre al conductor a la prova d'alcoholèmia i va sextuplicar la taxa màxima permesa que, en tractar-se d'un conductor novell, queda establida en 0,15 mg/l en aire espirat. Per tot això, el conductor ha adquirit la condició d'investigat per la presumpta comissió d'un fet delictiu  i està formalment citat per a comparéixer davant l'autoritat judicial.

La Policia Local d'Ibi ha destacat que «segons la Direcció General de Trànsit (DGT),  el 23 per cent dels accidents de trànsit mortals es produïxen a causa del consum d'alcohol o drogues i desitgen que hi haja una major conscienciació sobre este greu problema a tots els conductors a fi d'evitar conseqüències d'esta envergadura».

També pots llegir...