Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

El disparen al cap amb una arma de foc enmig d'un carrer de Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir el succés

La comarca del Barcelonès ha viscut greus successos en les últimes hores. El primer, que va succeir el dimarts al matí, va succeir a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, on una baralla en un local ocupat va acabar amb un home sense braç després d'un atac amb catana.

A aquesta tragèdia d'aquest passat dimarts, se'n suma una altra viscuda aquesta tarda de dimecres en un altre punt de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'incident en concret ha succeït enmig d'un carrer de la ciutat de Santa Coloma de Gramanet.

En aquest, una persona ha mort a causa d'un tret per arma de foc. Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els fets que han succeït durant aquesta tarda a la localitat del Barcelonès.

Tret al cap des d'un vehicle

El carrer Mare de Déu dels Àngels de Santa Coloma de Gramanet ha estat escenari d'aquest criminal succés. En aquesta ubicació de la ciutat, per causes que encara es desconeixen, una persona ha resultat ferida greu per un tret al cap des d'un cotxe, segons informa La Vanguardia.

En conseqüència d'aquest atac amb arma de foc, els cossos d'emergències han rebut l'avís poc després de les quatre en punt de la tarda d'aquest dimecres.

L'avís que ha arribat al telèfon d'emergències del 112 indicava que un individu que circulava en un vehicle ha disparat al cap al suposat propietari d'un carrer ubicat al carrer mare de Déu dels Àngels, segons el citat mitjà. Els serveis d'emergències el van traslladar ràpidament a l'hospital, on l'home ha acabat morint aquest dijous, 24 de març, a primera hora. 

Els Mossos d'Esquadra han anat fins al lloc d'aquest succés que ha passat enmig d'una via de Santa Coloma. També hi ha anat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha traslladat d'urgència la víctima fins a l'Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona

Per tot plegat, la policia catalana ha obert una investigació per esclarir el succés, entre els quals hi ha l'entorn familiar de la víctima. Els Mossos han activat un operatiu per a localitzar a l'autor del tret amb l'arma de foc. Un incident que podria estar vinculat amb algun cas de venjança entre l'autor del tret i la víctima.