Ferit greu un home en l'incendi d'un vaixell a Sitges

L'home ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron

Imatge aèria d'un vaixell i dues barques navegant
Ferit greu un home en l'incendi d'un vaixell a Sitges | Unsplash | Shaah Shahidh

Un home de 38 anys ha resultat ferit greu aquest dijous en l'incendi d'un vaixell a Sitges —a la comarca del Garraf—. El Servei d'Emergències Mèdiques —SEM— ha explicat en un tuit que ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

  

  

Segons explica la publicació que han compartit a Twitter, l'home té cremades greus i el SEM ha activat dues unitats terrestres per a atendre l'incident.

Rescat de pel·lícula a Barcelona

Els Mossos d’Esquadrahan salvat un home que s’havia quedat atrapat en una de les cabines de lavabo públiques que hi ha als carrers de Barcelona. Els fets han passat aquest dijous al migdia a la plaça Pla de Palau, a Ciutat Vella, l’home ha estat dues hores atrapat en un dels lavabos públics de la ciutat comtal i s’ha acabat desmaiant per la calor.

La víctima ha hagut de ser rescatada pel Grup Regional de Seguretat Ciutadana, anomenats i coneguts popularment com els 'Guilles', ja que són agents que es desplacen amb moto per la ciutat per tal d'arribar ràpidament als llocs quan són requerits.

Els casos de la Covid-19 a Barcelona, semblants als de principis de juny

La regidora de Salut de Barcelona, Gemma Tarafa, ha explicat aquest dijous que a la capital catalana les xifres actuals de nous positius són similars a les de principis del mes de juny. Durant la primera setmana del mes passat hi va haver 63 positius, la segona, 140, la tercera, 84, i la quarta, 90.

La setmana passada, primera de juliol, hi va haver 151 positius, i aquesta setmana es manté una mitjana de 20 o 25 casos diaris. En tot cas, ha dit, en declaracions a Onda Cero, que no es poden barrejar els positius per PCR, que són els que tenen el virus en aquell moment, amb els positius per test serològic ràpid, que poden haver passat el virus setmanes abans, i els simples sospitosos sense confirmació.


Comentaris

envia el comentari