Rescat de pel·lícula: es desmaia en un lavabo i s'hi queda tancat durant dues hores a Barcelona

L'home s'ha desmaiat per la calor

Mossos rescatant un home en un lavabo a Barcelona 9 de juliol 2020
L'home s'havia quedat atrapat a un dels lavabos públics de Barcelona | Twitter

Els Mossos d’Esquadrahan salvat un home que s’havia quedat atrapat en una de les cabines de lavabo públiques que hi han als carrers deBarcelona. Els fets han passat aquest dijous al migdia a la plaça Pla de Palau, a Ciutat Vella, l’home ha estat dues hores atrapat en un dels lavabos públics de la ciutat comtal i s’ha acabat desmaiant per la calor.

La víctima ha hagut de ser rescatada pel Grup Regional de Seguretat Ciutadana, anomenats i coneguts popularment com els Guilles, ja que són agents que es desplacen amb moto per la ciutat per tal d'arribar ràpidament als llocs quan són requerits.

El moment del rescat, penjat a la xarxa

Un usuari de la xarxa social Twitter ha publicat diversos vídeos del rescat, i ha explicat els fets, que posteriorment han estat confirmats per les autoritats. En les imatges es pot veure com els agents s'enfilen al lavabo per tal d'intentar rescatar a la persona que hi ha a dins.

Un cop fora del lavabo, es pot veure com els agents estiren l'home a terra perquè es recuperi del desmai, que ben segur ha estat provocat per un cop de calor i l'ensurt que ha passat. 

Els casos de la Covid-19 a Barcelona són semblants als de principis de juny

La regidora de Salut de Barcelona, Gemma Tarafa, ha explicat aquest dijous que a la capital catalana les xifres actuals de nous positius són similars a les de principis del mes de juny. Durant la primera setmana del mes passat hi va haver 63 positius, la segona, 140, la tercera, 84, i la quarta, 90.

La setmana passada, primera de juliol, hi va haver 151 positius, i aquesta setmana es manté una mitjana de 20 o 25 casos diaris. En tot cas, ha dit, en declaracions a Onda Cero, que no es poden barrejar els positius per PCR, que són els que tenen el virus en aquell moment, amb els positius per test serològic ràpid, que poden haver passat el virus setmanes abans, i els simples sospitosos sense confirmació.


Comentaris

envia el comentari