Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Dos operaris ferits de gravetat en un esfondrament en un edifici en obres a Barcelona

L'incident ha succeït al carrer Fluvià de la ciutat, al districte de Sant Martí

El districte de Sant Martí de Barcelona ha estat escenari d'un gran desplegament del servei d'emergències. El motiu de la seva actuació ha estat un accident en un edifici que estava en obres i s'han vist implicats, almenys, dos operaris, segons informa TV3.

El telèfon d'emergències ha rebut l'avís per un esfondrament en un edifici al carrer Fluvià, concretament, al número 145, a l'encreuament amb Pere IV, al barri de Provençals del Poblenou.

Fins al punt del greu accident s'han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona i vuit ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Segons les primeres informacions, ha col·lapsat l'encofrat de la setena planta de l'edifici que estava en obres. Es tracta d'una obra nova d'oficines on s'estan aixecant els forjats i cimentat de planta setena. 


En conseqüència d'aquest incident, un dels operaris que hi treballaven ha quedat atrapat. El cos de bombers l'ha pogut alliberar.  Segons informa el SEM, hi ha dos operaris que han quedat ferits greus. Un d'ells ha estat traslladat fins a l'Hospital de Sant Pau i l'altre, a la Vall d'Hebron

Mor una dona en un incendi al carrer Fluvià

La setmana continua moguda al districte de Sant Martí a Barcelona i, en concret, al mateix carrer Fluvià. Abans d'aquest incident en un edifici en obres, el passat diumenge també es va necessitar de la seva actuació per a treballar en un incendi al número 207 de la via. 

L'avís es va fer per un foc en un habitatge, del qual es rebia l'avís a les 14.10 hores i es van desplaçar deu dotacions dels Bombers de Barcelona. També hi anaven la Guàrdia Urbana de la ciutat, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques per a col·laborar en l'incident.

En conseqüència de l'incendi del passat diumenge en l'immoble a la ciutat de Barcelona, es va notificar un tràgic incident. A l'interior del pis va morir una dona de 87 anys.

Per aquest motiu, la policia catalana va obrir una investigació per determinar les causes de l'incendi. I esclarir el tràgic incident de l'immoble situat al barri de la Verneda.