Imatge de la GIV-6026.

Tres ferits en un accident múltiple entre diversos cotxes a la GIV-6026

Els ferits, de diferent gravetat, han estat ingressats a l'hospital Josep Trueta de Girona

Accident múltiple a la GIV-6026. Tres persones han resultat ferides de diversa gravetat després d'un xoc frontal entre tres vehicles a l'Alt Empordà. El sinistre ha tingut lloc aquest matí de dijous, poc abans de les vuit del matí. 

Fins al lloc dels fets, que van tenir lloc al quilòmetre 4,3 de la GIV-6026, s'hi van desplaçar diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, que van tallar completament la via. Així mateix, els Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar una de les víctimes, que havia quedat atrapada entra la ferralla dels vehicles. 

Els ferits han estat traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. No es pateix per la vida de cap dels ferits, tot i que presenten ferides de diferent gravetat. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a eslaviar!

Preocupa la sinistralitat a les carreteres catalanes

Un total de 20 persones han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant els dos primer mesos de 2023, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT). Aquesta xifra és lleugerament inferior a la del mateix període de 2022, quan es van registrar 25 víctimes mortals fruit de 22 sinistres. Dels finats d'enguany, 16 són homes i 4 dones. A més, dos són motoristes i tres vianants.

Pel que fa a la tipologia d'accident, el 40% correspon a topades frontals (8). Hi ha hagut 14 col·lisions amb més d'un vehicle implicat i 4 amb un de sol. A més, des de l'1 de gener fins el 28 de febrer, 103 persones han resultat ferides de gravetat a les carreteres, una mes que en els mateixos mesos de l'any passat. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

De les 20 víctimes mortals, 16 són homes i 4 dones. D’aquests 16 homes, 10 eren conductors, 3 passatgers i 3 eren vianants. En el cas de les 4 dones mortes, 1 era conductora, 2 viatjaven de passatgeres i l’altra dona ocupava una altre posició al vehicle.