Helicòpter del servei d'emergències mèdiques

Un menor i un avi ferits greus en ser atropellats en un pas de zebra a Osona

Els dos van haver de ser evacuat en

Aquest dissabte dues persones han resultat ferides de gravetat després de ser atropellades al municipi de Manlleu (Osona).  Els fets van tenir lloc el dia 14 de desembre a la tarda al passeig Sant Joan de Manlleu, a l'alçada de can Bernabé, quan dos vianants que creuaven per un pas de zebra van ser envestits per un turisme.

En l'accident s'hi van veure implicades tres persones, un menor de 7 anys, un adult de 80  —tal i com ha informat 'NacióDigital'— i la conductora  del turisme, tot i que només van resultar ferits els dos vianants que no mantenen cap relació familiar. A causa del seu estat van haver de ser evacuats amb helicòpter pel Sistema d'Emergències Mèdiques. El menor va ser traslladat al parc Taulí de Sabadell, mentre que l'adult va ser ingressat a l'hospital Trueta de Girona. La conductora del cotxe va ser atesa al mateix lloc dels fets pel SEM i la van derivar al CAP, ferida menys greu.

Es desconeixen les causes de l'accident

La gravetat i la situació geogràfica del punt de l'accident va fer que molta gent es concentrés al lloc dels fets. Es van requerir dos helicòpters  per evacuar als ferits i ara la Policia Local s'ha fet càrrec de l'atestat per aclarir les circumstàncies de l'accident.

Tot i que no hi ha res en clar, per al moment tot apunta al fet que la persona que conduïa el vehicle hauria pogut perdre el coneixement o patir alguna indisposició que li hagués fet perdre el control del cotxe, provocant el sinistre.

Un vianant que es trobava en el moment dels fets va gravar un curt vídeo on es pot veure el moment en el qual una de les víctimes és  evacuada amb l'helicòpter medicalitzat, així com diverses ambulàncies.

També et pot interessar...