Camió Bombers

Dos ferits en l'incendi d'una casa a Sant Pere de Ribes

Crema el menjador i el fum i la temperatura afecten la resta de l'habitatge

Dos homes han resultat ferits amb cremades lleus aquest dissabte en l'incendi d'una casa al carrer Carles Buïgas de Sant Pere de Ribes. Ha cremat el menjador i el fum i la temperatura han afectat la resta de l'habitatge. Sis dotacions dels Bombers han extingit el foc després de rebre l'avís a les 16 hores. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat els dos ferits a l'hospital Sant Camil.

Un altre incendi a Tortosa, però força més greu: amb catorze ferits

Dues persones han resultat ferides de poca gravetat i nou més han estat evacuades a l'hospital per un incendi en un habitatge a Tortosa. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a un quart de vuit del matí i han donat el foc per extingit a cap a tres quarts de vuit. El foc ha afectat el menjador, la cuina i el passadís d'un pis del carrer Mare de Déu de la Providència de la capital del Baix Ebre. 

El SEM ha atès catorze persones pel fum, onze de les quals han estat evacuades a l'Hospital Verge de la Cinta. Dos d'ells han estat valorat com a ferits de poca gravetat. Segons els Bombers, fins al lloc també s'hi han desplaçat tècnics municipals per revisar l'estructura de l'edifici, que no està afectada. El pis on hi ha hagut l'incendi ha quedat inhabitable. Dues de les persones ateses per inhalació de fum són agents dels Mossos d'Esquadra que han resultats afectats en el desallotjament inicial d'alguns dels veïns de l'edifici.