Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una festa amb gent asseguda i dos discjòqueis

Convoquen una festa il·legal a Barcelona per xarxes i l'acaben desallotjant

La Guàrdia Urbana de la ciutat va evacuar del local més de 40 assistents

La Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir el passat dissabte, 7 d'agost, una festa il·legal a Barcelona. A la celebració hi havia més de 40 persones juntes en un recinte.

En concret, els fets es van produir en un local del barri de la Barceloneta de la ciutat comtal. A més, els organitzadors captaven a les persones assistents a través de les xarxes socials.

La policia de la capital catalana va desallotjar 42 persones, 5 organitzadors, 2 captadors i 2 discjòqueis. També es van intervenir de manera provisional els equips de música que es van utilitzar durant la festa.

Segons les fonts policials barcelonines, hi van participar diferents unitats de la Guàrdia Urbana. Algunes d'elles van ser: la Unitat de Reforç a les Emergències i la Proximitat (UREP) i la Unitat d'Informació i Documentació (UID).

Les forces de seguretat barcelonines a través de les xarxes socials recorden: «Durant l'estiu molts veïns i veïnes dormen amb les finestres obertes». Fins i tot afegeixen: «Si abaixes el volum, tothom sortirà guanyant». A part també esmenten que és d'obligatori compliment les restriccions i les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Respecte a incidents nocturns i amb soroll, les forces de seguretat barcelonines a través de les xarxes socials recorden: «Durant l'estiu molts veïns i veïnes dormen amb les finestres obertes». Fins i tot afegeixen: «Si abaixes el volum, tothom sortirà guanyant». A part també esmenten que és d'obligatori compliment les restriccions i les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Gairebé 300 persones de celebració clandestina en un local de Barcelona

Les intervencions a festes il·legals no han parat en tot Catalunya. De fet, el 31 de juliol, la Guàrdia Urbana de la capital catalana va haver d'actuar en una festa multitudinària a un altre barri barceloní.

El desallotjament es va produir al barri de les Corts de Barcelona. Segons la Urbana de Barcelona, hi va haver un total de 277 assistents. A més, l'establiment exercia una activitat diferent de la llicència i no tenia assegurança.

A través de la xarxa social Twitter, la Guàrdia Urbana barcelonina va difondre un vídeo del succés. En aquest es veuen com les persones que van assistir a la festa no respectaven les mesures anti-Covid-19. De fet, a les imatges es veu com la gran majoria no portava mascareta, ni tampoc respectava la distància de seguretat.