Agent de la policia local

Identifiquen quatre okupes d'una nau de Terrassa per fer festes mulititudinàries il·legals

S'hi aglomeraven moltes persones procedents de diferents indrets de Catalunya

La Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dimarts una nau del carrer Apol·lo de la capital vallesana on es feien festes il·legals, en les quals s'aglomeraven moltes persones procedents de diferents indrets de Catalunya i que es convocaven a través de les xarxes socials.

El consistori avisa que l'ús inadequat de la nau, on s'havia manipulat la instal·lació elèctrica, està agreujat ara per la situació d'emergència sanitària per la Covid-19. Durant l'operació policial s'han identificat les quatre persones que presumptament vivien a la nau.

Altres festes poc segures arreu de Catalunya

Justament la matinada d'aquest passat diumenge els Mossos identificaven 58 persones, després de participar en una festa d'aniversari en un local de la zona alta de Barcelona. L'esdeveniment rebia el nom d''Avui se lia: Alicia, 28 'party'' i els assistents no duien mascareta ni complien amb les altres mesures de prevenció establertes contra la Covid-19, segons recollia el digital 'Metrópoli Abierta'.

I, en la mateixa línia, una cinquantena de joves estan en aïllament preventiu al Port de la Selva (Alt Empordà) després que aquest cap de setmana participessin en un 'botellón' amb una persona sospitosa de tenir coronavirus.

Aquest passat dilluns ha comunicat que havia estat en contacte directe amb un cas positiu i està a l'espera de tenir els resultats de la PCR. Davant d'això, l'Ajuntament i la Policia Local del municipi han decidit contactar amb totes les famílies dels assistents a la festa per demanar-los que s'aïllin de forma preventiva fins que el jove tingui els resultats. Aquest cap de setmana la Policia Local va fer una campanya de sanció a joves que feien festes a la platja i això els ha permès tenir un llistat amb tots els assistents.