Identifiquen més de 50 persones en una festa il·legal i sense mesures de seguretat a Barcelona

Els assistents a la celebració no duien mascareta

L'interior d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els agents de la policia catalana han identificat un total de 58 persones | Cedida

58 persones van ser identificades pels Mossos d'Esquadra la matinada del passat diumenge, 23 d'agost, després de participar en una festa d'aniversari en un local de la zona alta de Barcelona. L'esdeveniment rebia el nom d'Avui se 'lia': Alicia, 28 'party'' i els assistents no duien mascareta ni complien amb les altres mesures de prevenció establertes contra la Covid-19, segons recull el digital 'Metrópoli Abierta'.

Fonts policials van explicar que van rebre l'avís d'un testimoni anònim al voltant de les 02:30 hores. En la trucada s'explicava que hi havia moltes persones celebrant una festa al local que hi havia prop de casa seva i que aquestes no estaven complint les mesures de seguretat contra la pandèmia.

Davant de la infracció de les restriccions adoptades a Barcelona per intentar evitar el rebrot del virus, agents dels Mossos es van personar al local situat al carrer Marià Cubí i van identificar les 58 persones que assistien a la festa tot acusant-les de no dur la mascareta reglamentària. Així doncs, totes les persones identificades, entre elles l'organitzador de la festa, s'enfronten a una sanció administrativa per infringir les restriccions per evitar la propagació de la Covid-19.

Multats per fingir ser gossos per no portar mascareta a Astúries

Agents de la Policia Local de Cangas de Onís, Astúries, estaven patrullant aquest cap de setmana quan es van topar amb dos homes que van fingir ser gossos per tal de no dur la mascareta al carrer. Els denunciats són dos veïns d'Oviedo que estaven fent turisme en aquesta població.

Tot i que en un primer moment van complir l'ordre dels agents i es van posar la mascareta, no van tardar a tornar-se a treure-la. Va ser llavors quan un altre agent va insistir en l'obligatorietat de dur la mascareta però van fer cas omís i van decidir fer burla de les instruccions dels policials locals, tot i que va arribar reforços.

Així doncs, un d'ells es va posar a quatre grapes tot imitant un gos que orina per tal de convèncer, de manera burleta, als agents que no havien de dur mascareta, ja que els animals no estan obligats a fer-ho. Davant els fets, els dos homes van ser detinguts i denunciats per no dur la mascareta i per desordre públic.


Comentaris

envia el comentari