Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Una filtració anònima a la policia reactiva la recerca de Marta del Castillo: Tots els detalls

S'ha treballat una altra vegada en una finca agrícola
Marta del Castillo
Una nova font va assenyalar on es podria trobar el cos de Marta del Castillo | CatalunyaDiari

La Policia Nacional tindria indicis suficients per tornar a reactivar la recerca del cos de Marta del Castillo. Concretament, segons explicava el periodista de Canal Sud Ràdio, Javier Ronda, a 'Espejo Público', s'haurien realitzat treballs a la finca de la localitat sevillana de San José de la Rinconada.

Aquest periodista ha assegurat que va ser una recerca «secreta», desconeguda fins ara pels mitjans de comunicació i per la família de la víctima. Va ser al mes de març quan la Policia va intentar trobar el cadàver de la jove sevillana en una finca agrària, després de rebre una informació d'una font anònima que la policia va considerar de «suficient solvència».

Un punt assenyalat per Carcaño

Abans d'iniciar aquesta recerca, el propi Miguel Carcaño ja havia assenyalat en alguna ocasió que era aquest el lloc on estava el cos, molt a prop de la Majaloba, on Carcaño també va indicar que podria trobar-se Marta. Durant almenys 15 dies, els agents han estat excavant amb pales per intentar localitzar el cos. 

Casualment és en aquesta localitat sevillana on hi ha el bar en el qual es van falsificar unes nòmines perquè Carcaño i el seu germà poguessin accedir a una hipoteca. En aquest sentit, i sobre la possible acusació a Francisco Javier Delgado com l'autor material de la mort, Javier Ronda explicava que «està a punt de concloure la investigació».

El  14 de febrer van sortir a la llum que el Jutjat d'Instrucció número 4 de Sevilla havia accedit a la petició que havia fet la família de Marta del Castillo, cas pel qual Miguel Carcaño va ser condemnat a 21 anys i 3 mesos de presó — amb la resta d'acusats absolts—, per a  reobrir la causa que havia estat arxivada el 2013  contra Francisco Javier Delgado, a qui aquest acusava de ser el vertader autor del crim.