Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tractor

Persecució de pel·lícula: Fuig dels Mossos amb un tractor durant 16 km al Gironès

El conductor es va posar a circular en direcció contrària i un vehicle el va haver d'esquivar

Persecució policial amb un tractor com a protagonista al Pla de l'Estany. Els fets van tenir lloc aquest dilluns passat, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra de seguretat ciutadana circulava per la GI-514. Va ser llavors quan van veure un tractor sospitós, ja que no disposava de l'etiqueta que identificava que havia passat la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

D'aquesta manera, els agents de la policia catalana es van disposar a aturar el vehicle, però això no va ser possible. El conductor del tractor va fer cas omís a les indicacions dels Mossos i va continuar circulant. Seguidament, els Mossos el van avançar per tal que reduís la velocitat i finalment s'aturés, però aquest va fugir.

Va fugir camp a través

Els fets van tenir lloc a Cornellà de Terri, al Pla de l'Estany. En el moment de la fuga, el conductor va enviar el carril contrari i va tornar a avançar el cotxe dels Mossos d'Esquadra. En aquest moment, va ser quan els agents van decidir demanar reforços i, a l'altura de Cervià de Ter, al Gironès, van fer una barrera per fer aturar el vehicle.

No content amb això, el conductor va decidir escapar-se camps a través i tornar a agafar una carretera en direcció contrària. Aquest fet va posar en perill la seguretat d'un altre vehicle que es trobava al lloc, el qual va haver d'esquivar-lo. Finalment, el tractor es va dirigir cap a un camí que no tenia sortida i la policia va poder procedir a la seva detenció.

A banda de no haver passat la ITV, els Mossos van poder comprovar que l'home tenia diversos antecedents policials. El conductor va passar a disposició judicial del jutjat de Guàrdia de Girona i va quedar en llibertat amb càrrecs. El cos de policia va informar del succés a través de les seves xarxes socials. Així ho afirmaven a través de Twitter:

«Detenim a Viladasens (Gironès) el conductor d'un tractor per conducció temerària i desobediència. Va fugir durant 16 quilòmetres per carreteres i, fins i tot, pel camp. Tampoc disposava d'assegurança ni ITV i tenia múltiples antecedents policials».