Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bombers realitzant un simulacre d'evacuació.

Ara mateix: Fuita d'àcid clorhídric en una empresa de BCN

La fuita ha quedat confinada a l'interior d'un tanc
Bombers realitzant un simulacre d'evacuació.
29 treballadors confinats per una fuita química a Martorell | Bombers de la Generalitat

El servei de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha informat, durant el matí d'aquest dissabte, de l'activació del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (Plaseqcat) per un incident químic en un complex industrial de Martorell. Concretament, es tracta d'una fuita d'àcid clorhídric en una empresa ubicada al carrer de Marie Curie.

Segons informa Protecció Civil, en l'incident no s'haurien produït ferits i la fuita hauria quedat confinada a l'interior d'un tanc. D'altra banda, 29 persones haurien quedat confinades per precaució. Fins al lloc dels fets s'han traslladat 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que estan treballant per tal que l'empresa química torni al seu correcte funcionament.

D'altra banda, Protecció Civil informa que totes les persones confinades son treballadors de la mateixa empresa i que s'han seguit els protocols del Pla d'Autoprotecció PAU de l'empresa.

Mor un home electrocutat a Martorell

El passat dissabte 8 d'agost, vora les 23.00 hores, un home va morir electrocutat a Martorell després d'agafar un cable elèctric al balcó de casa seva. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, no hi havia corrent al cable i la instal·lació elèctrica no presentava cap desperfecte, motiu pel qual la policia catalana va obrir una investigació per esclarir els fets.

Una menor apunyala un botiguer al Baix Llobregat per robar paper de fumar

Segons van informar els Mossos d'Esquadra el passat divendres 25 de setembre, un botiguer del Baix Llobregat va ser agredit per una menor, quan aquesta intentava robar un paquet de paper de fumar –un producte que costa menys d'un euro- de la botiga. Tant l'agressora com el seu acompanyant, un jove de 18 anys, van ser sorpresos pel botiguer. Instants després, la menor va clavar dues ganivetades al comerciant.

Arran de l'agressió, el botiguer va haver de sotmetre's a una operació quirúrgica per curar les ferides. Segons fonts policials, la menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que el jove de 18 anys va passar a disposició judicial, fins que el jutge va ordenar la llibertat amb càrrecs.