Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Mor un sense sostre a plena llum del dia en una plaça de Vilanova i la Geltrú

Els fets van tenir lloc aquest dimarts 6 d'octubre
Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia
El sense sostre va morir per un infart de miocardi   | cedida

Aquest dimarts 6 d'octubre, un home sense sostre va morir a plena llum del dia al carrer en una plaça de Vilanova i la Geltrú. Segons explica Crónica Global, els veïns van trucar al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) quan van veure un sense sostre amb greus problemes de salut. En arribar, els sanitaris van intentar reanimar l'home, que vivia entorn de la parròquia de la Immaculada Concepció i que va acabar morint per un infart de miocardi.

Els veïns, tal com detalla el citat mitjà, denuncien que el barri de Mar viu una situació de degradació i marginalitat i que això ha provocat que els veïns i veïnes hagin de conviure amb escenes d'allò més desagradables dia rere dia. Asseguren que els carrers s'han convertit en un punt de venda de drogues i consum d'alcohol.

D'altra banda, indiquen que hi ha sense sostres que fan les seves necessitats fisiològiques al carrer, a la vista de tothom. Per tot plegat, asseguren que han fet tota mena de denúncies als cossos policials i a l'ajuntament per intentar arreglar el problema. Malgrat això, diuen que el consistori no està fent res per revertir el tema.

 

Els Mossos detenen un jove per agredir i robar un avi en una clínica de Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 18 anys per entrar a robar en una clínica de Girona i colpejar un avi  i prendre-li una cadena de plata que portava. El primer dels fets va tenir lloc el passat 30 de setembre, quan la policia va saber que una persona havia entrat a la zona de recepció del departament de diàlisi de la clínica, situada al carrer Bisbe Lorenzana.

Segons les investigacions el jove va forçar una persiana i es va colar per la finestra. Malgrat que va poder accedir a dins del despatx no es va poder emportar res. El segon fet va passar aquest passat dimecres 7 d'octubre. Una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar un home que els estava fent senyals amb les mans perquè s'aturessin.

Un cop allà, l'home els va explicar que un jove l'havia agredit i li havia estirat la cadena de plata que portava, després d'haver-lo amenaçat. Després del robatori, el lladre va fugir però els agents van poder localitzar-lo i el van acabar detenint. El jove ha passat a disposició del jutjat de guàrdia en funcions de Girona on haurà de respondre d’un robatori amb violència i intimidació i un robatori amb força a interior d’un establiment.