Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc, desaparegut el passat 28 d'agost en un tren des de Parets del Vallès fins a Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra busquen per segona vegada en un mes un jove desaparegut de 25 anys

Va ser vist per darrera vegada el dimecres 7 d'octubre

Marc, desaparegut el passat 28 d'agost en un tren des de Parets del Vallès fins a Hospitalet de Llobregat
La policia busca per segona vegada en un mes a aquest jove de 25 anys   | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han fet una crida per trobar en Marc, un jove de 25 anys que va desaparèixer a Granollers el passat dimecres 7 d'octubre. El cas és que aquesta és la segona vegada que la policia catalana demana ajuda ciutadana per trobar el noi. Fa exactament un mes, el passat 9 de setembre, els Mossos van fer una crida perquè en Marc es trobava desaparegut. Aquella vegada va ser vist per darrer cop en un tren que sortia des de Parets del Vallès i anava a l'Hospitalet del Llobregat.

En marc té 25 anys, fa 1,85 metres d'alçada, porta cabell curt i té els ulls castanys. En la darrera cerca dels Mossos, la policia catalana indica que la darrera vegada que va ser vist vestia una samarreta de màniga curta i pantalons curts de color gris, mitjons alts i xancletes. 

Pel que sembla doncs, en Marc ha desaparegut per segona vegada. Els Mossos d'Esquadra ja van alertar que el noi necessita medicació, aquesta vegada no han dit res sobre aquesta qüestió. D'altra banda, cal destacar que la publicació que van fer el passat mes de setembre a Twitter ja no es pot trobar, ha estat esborrada, un fet que podria indicar que finalment va ser trobat. Tot i això, no se sap ben bé si va ser trobat o no.

 

Alguns usuaris recorden que és la segona vegada que desapareix

Ara, diversos usuaris destaquen que el jove ha desaparegut per segona vegada perquè la foto els hi és familiar. La cerca s'ha repetit després d'un mes exacte.