Una fuita de gas en un habitatge obliga a desallotjar 262 persones d'una escola al Baix Empordà

Els Bombers han aconseguit entrar a l'immoble i han tallat l'escomesa

Una furgoneta es desfrena i queda a punt de caure per un talús a Martorell
Els Bombers han acudit ràpidament fins al punt del succés | CatalunyaDiari

Una fuita de gas en un habitatge de Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, ha obligat a desallotjar per prevenció a 262 persones d'una escola propera, segons informen els Bombers. L'avís s'ha rebut cap a dos quarts d'onze del matí perquè se sentia una forta olor de gas.

Fins a l'escola Cor de Maria s'hi han desplaçat 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat que han comprovat primer que la fuita no vingués de l'escola. S'han fet mesuraments al centre educatiu i en un solar proper que han donat negatiu i, finalment, han localitzat la fuga en un immoble del número 76 del carrer Sant Domènech.

Els desallotjats han pogut tornar al centre

En aquell moment, no hi havia ningú a l'interior i els Bombers hi han aconseguit entrar per la finestra, tallar l'escomesa i ventilar l'habitatge. Després d'uns trenta minuts, cap a les dotze, els 262 alumnes i professors que s'havien desallotjat del centre han pogut tornar a les aules. Els Bombers, que hi han destinat tres dotacions, continuen ventilant les instal·lacions de l'habitatge, de planta baixa i dos pisos. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local i tècnics de l'empresa de gas.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari