Tres dones acaben a l'hospital després d'una baralla en un Zara a Galícia

Es va viure una escena d'allò més surrealista

Logo d'una botiga Zara
Una baralla ha tingut lloc en un Zara de Pontevedra | Istock

Tres clientes de Zara han acabat a l'hospital després d'una baralla que ha tingut lloc als emprovadors. El que semblava una típica tarda de compres, tranquil·la i sense problemes, s'ha convertit en una batussa d'allò més surrealista. I és que una clienta va acabar portant a l'hospital a dues dones.

Segons el mitjà 'ABC', la Policia Local de Pontevedra ha explicat que els fets van passar el 26 de juny, cap a les 20.15 hores, en un Zara de la ciutat gallega. Una clienta, d'uns 30 anys, va voler accedir als emprovadors. L'encarregada de Zara li va cridar l'atenció, ja que portava sis peces, dues més de les permeses. La reacció de la clienta va ser d'allò més inesperada: va descartar dues de les peces i se les va llançar a la cara a l'empleada. I aquí va començar tot.

La clienta que estava darrere d'ella, de 55 anys, va començar a recriminar l'actitud d'aquesta. Això va provocar una sèrie d'agressions que van començar amb una bufetada. Després, la va llançar a terra i li va donar un cop de peu a l'estómac. Una altra clienta, de 61 anys, va intentar separar-les, i també va rebre diversos cops per part de la primera dona.

Les tres clientes van acabar a l'hospital

Van ser diversos els testimonis que van confirmar els fets davant la Policia Local, incloent-hi el personal d'aquesta botiga de Zara. Les dones agredides van ser traslladades fins a l'Hospital de Montecelo perquè les seves lesions fossin ateses.

L'agressora va explicar a la Policia Local que s'havia defensat de les altres dues clientes perquè li havien dit «animal». No obstant això, els testimonis que es trobaven al lloc dels fets van desmentir aquesta versió, afirmant que la reacció violenta d'aquesta clienta va ser a causa que no la van deixar entrar amb sis peces al provador de Zara.

Per la seva banda, la dona que va agredir aquestes clientes també va sol·licitar anar al mateix centre sanitari. Segons expliquen les fonts del mitjà 'La Voz de Galicia', l'agressora tenia queixes d'una lesió en un dit, provocada per, suposadament, un cop amb una bossa. D'altra banda i, segons indica el mitjà citat, hi haurà denúncies encreuades entre les dues parts.


Comentaris

envia el comentari