Olivia, Anna i Tomás Gimeno

La germana advocada de Tomás Gimeno, «meravellosa i fantàstica», molt disgustada

El lletrat de Beatriz Zimmerman revela com està patint la família de Tomás Gimeno

Continuen sortint a la llum nous detalls sobre el cas de Tomás Gimeno i les nenes de Tenerife, Anna i Olivia. En aquest cas, l'advocat de Beatriz Zimmermann, la mare de les nenes, va donar informació al respecte.

José Manuel Niederleytner, advocat de Beatriz, divendres al matí va anar de convidat a 'El programa de Ana Rosa'. El lletrat va analitzar en quin punt es troba la cerca de Tomás Gimeno i Anna a càrrec de l'Ángeles Alvariño. Però, per sobre de tot, l'entrevista amb Ana Rosa Quintana va versar sobre l'estat actual de la seva clienta.

L'advocat va exposar, en primer lloc, que per a Beatriz «és important trobar el pare de les seves filles, Tomás Gimeno. També és vital tancar el cas judicialment i sentimentalment. Cal trobar l'autor dels fets».

Al seu torn, l'entrevistat va revelar els passos a seguir si no aconsegueixen localitzar l'empresari de Tenerife. «Si no se'l troba, un cop esgotada la instrucció i ja no es pugui fer res més, la jutge sobreseguiria provisionalment el procediment».

Per a la mare, si no aconsegueixen trobar el seu ex, «queda obert el dubte o la sospita que estigui viu i et genera incertesa». Sobre el tema de la cerca amb el vaixell oceanogràfic, l'advocat encara no pot oferir informació. «No sabem quant de temps estaran; depèn de les circumstàncies i de l'esgotament dels materials, i està en mans dels tècnics».

L'advocat de Beatriz parla de la família de Tomás

A més, José Manuel va explicar en ple directe: «No vaig conèixer Tomás Gimeno, però sí que conec bastants membres de la seva família». Més tard, el lletrat va aclarir quina relació hi té. «Ell té una germana advocada i un cunyat advocat i els conec, però només són coneguts..», va afegir.

[Tweet]1405826886232641536[/ tweet]

«Conec personalment la germana, que és advocada i, per tant, companya meva de professió. I el cunyat també el conec. Són gent, per a mi, meravellosa i fantàstica. Ha estat una gran sorpresa per a tots i un gran disgust», afirmava a Telecinco.

Com està anímicament la mare d'Anna i Olivia?

D'altra banda, el lletrat confessa com ha estat moralment la seva clienta aquests últims dies. «L'estat d'ànim de Beatriz queda reflectit en la carta que va enviar als mitjans de comunicació dilluns passat», assegurava aquest divendres.

«Per descomptat, quan van trobar el cos d'Olivia, va canviar radicalment. Saps el que ha passat, ho pots assumir i poc a poc començar a fer-te a la idea», va dir, deixant entreveure que la família espera el pitjor.

En relació amb les qüestions al voltant de la deficient coordinació que hi va haver quan Beatriz va interposar la denúncia contra la seva exparella, l'advocat va ser clar: «S'ha ordenat una investigació interna, cosa normal en aquests casos per a veure si va funcionar tot correctament».

«Quan es va fer la denúncia, ell ja havia comès el crim. Passa molt poc temps des que es posa la denúncia fins que el criminal és interceptat. No sé com funciona la connexió a la Guàrdia Civil», matisava el lletrat.

Després d'aquestes paraules, José Manuel va anar una mica més enllà. «No es té consciència de la gravetat dels fets. Per tant, costa fer saltar una alarma a totes les unitats», ha valorat l'advocat.

«La Guàrdia Civil sempre ha mantingut informada Beatriz de totes les troballes. Ella ha estat la primera a assabentar-se de la troballa d'Olivia. Ha estat extraordinària tota la feina que s'ha fet, i des de la família l'agraïment és molt gran», concloïa l'advocat..