IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els gihadistes amenacen Espanya en el missatge de revenja posterior a l’atemptat de Nova Zelanda

El grup d’Al Qaeda ha fet patent les seves intencions de repetir «el que va passar a Andalusia segles enrere», i han incitat els «llops solitaris» a lluitar per les terres d’on van ser expulsats els musulmans

Miembros del grupo terrorista DAESH
Al Qaeda menciona Espanya en la seva revenja contra els «creuats» per la matança de Nova Zelanda | Cedida

Continua la polèmica entorn de la massacre que va tenir lloc el passat divendres, 15 de març, en dues mesquites de la ciutat de Christchurch, a Nova Zelanda. El grup terrorista Al Quaeda ha enregistrat un vídeo on ha fet patents les seves intencions de revenja. Emparats sota el lema «ull per ull, dent per dent», un vessant d’aquesta organització gihadista que s’anomena Jama’at Nusrat al-Islam Wal Muslimeen ha convidat els «llops solitaris» a atacar els «creuats», i ha mencionat la possibilitat que «el que va passar a Andalusia segles enrere» es repeteixi.

Comparen l’atac de Nova Zelanda amb l’expulsió de musumlams

Així les coses, en un article publicat a ‘La Razón’ es mostra un comunicat dut a terme per Al Qaeda, on han comparat els fets de Nova Zelanda amb l’expulsió de musulmans que va tenir lloc a Espanya entre els anys 1609 i 1613. En aquest sentit, els terroristes han fet una crida a tots els seus seguidors: «Germans, el que va succeir segles enrere a Andalusia es pot tornar a repetir».

Evidentment, Al Qaeda es refereix a la popular batalla d’’az-Zallaqa’, que va tenir lloc el 23 d’octubre de l’any 1086 i on uns monjos-soldats coneguts com almoràvits van derrotar les tropes cristianes del monarca Alfons VI.

Defineixen els fets com la «contínua ocupació de les nostres terres»

Els terroristes, doncs, consideren que els atacs contra musulmans guarden alguna mena de relació amb tots els països que els hi van ser arravatats: «La criminalitat d’Occident contra el nostre poble musulmà, arrelada a la història, és la contínua ocupació de les nostres terres».

No només això, sinó que pensen que «els executors del crim de Christchurch es van assegurar de ressaltar l’odi dels ‘creuats’ cap als musulmans, a l’hora d’escriure dates, símbols i noms a les seves armes que de cap manera es pot esborrar de la seva memòria ni de la nostra».

Fan una crida als «llops solitaris»

«Aquest covard atac, que els xeics de la cort i molts derrotistes han intentat definir com un cas aïllat, no ha d’amagar el fet de la criminalitat practicada per aquells països, inclòs Nova Zelanda, que participen en l’aliança dels invasors ‘creuats’», continuen clamant en el comunicat.

Per acabar, el grup gihadista ha «incitat a la joventut ardent a actuar com a llops i sense consultar a ningú, atacar els caps dels ‘creuats’ de l’extrema dreta, i apuntar a tots els qui es van felicitar per aquesta operació tan covard, ja sigui via xarxes socials, mitjans de comunicació, canals o altres formes de comunicació». A més, torna a insistir que «l’atac de Nova Zelanda no passarà sense resposta, si Al·là ho permet, sigui a curt o a llarg termini»


Comentaris

envia el comentari