Bloc de pisos cremat a Santa Coloma de Gramenet

Gir de 180° sobre l'incendi de Santa Coloma: va passar al mateix edifici

Al bloc de pisos s'havien registrat discussions i baralles

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha explicat que l'incendi el qual ha deixat a tres persones sense vida podria haver estat provocat a causa de la mala convivència que hi havia a l'immoble.

Tot i aquestes contundents declaracions, Parlon ha clamat a la tranquil·litat i a la calma a l'espera que els investigadors del cas treguin noves conclusions per tal d'esclarir la veritat dels fets succeïts aquesta matinada.

Així, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra estan investigant que podria haver provocat aquest accident i, paral·lelament, els arquitectes municipals estan estudiant si la finca malmesa es troba en condicions d'habitabilitat.

Hi havia problemes de convivència

Núria Parlon, assegura que a l'edifici on aquest dimecres de matinada han mort tres persones en un incendi hi havia problemes de convivència. 

En el bloc de pisos, on hi havia sis habitatges, un dels quals estava tapiat, s'hi havia registrat discussions i baralles, i diumenge la policia local s'hi va desplaçar perquè un veí tenia la música molt alta i el van acabar detenint per amenaces. 

Núria Parlon, alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet
Parlon ha posat de manifest la mala convivència que hi havia a l'immoble. | ACN

Un home va morir al mateix edifici

A més, Parlon ha confirmat que fa mesos un home es va electrocutar al mateix edifici. Fet que li va causa la mort.

Encara que, de moment, no es relaciona el mal estat de la instal·lació elèctrica amb  el greu incendi, ja que, segons l'informe dels Mossos d'Esquadra, la mort d'aquest senyor va ser un cas fortuït perquè tenia la llum punxada.

Tres homes d'entre 25 i 30 anys

Aquesta matinada han mort tres persones, una persona ha resultat ferida greu i dues més lleus a causa d'un important incendi al municipi de Santa Coloma de Gramenet, pertanyent a la província de Barcelona.

Segons informa el periodista Guillem Ramos-Salvat, les tres víctimes mortals són tres homes de nacionalitat georgiana amb edats compreses entre els 25 i els 30 anys.

El consistori ha decretat tres dies de dol per, d'alguna manera, proporcionar suport a les famílies i amics de les persones que han perdut la vida.