Accident de trànsit

Tenen un greu accident a l'A-2, el seu cotxe queda destrossat, però en surten il·lesos

El camió implicat ha bolcat i el seu conductor ha resultat ferit

Greu accident de trànsit a Cervera, a la Segarra, a primera hora d'aquest matí. En el sinistre, s'han vist implicats un turisme i un camió el qual hauria bolcat enmig de la carretera.

Segons informa el cos de Bombers de la Generalitat, el xoc entre un cotxe i un camió s'ha produït al quilòmetre 517 de l'A2 a Cervera. L'avís dels fets, s'ha realitzat a les 7:30 hores d'aquest matí i, fins al lloc, s'han desplaçat 4 dotacions dels Bombers.

Dins del turisme accidentat hi havia dues persones les quals, afortunadament, han resultat il·leses. Per contra, el conductor del camió, el qual hauria bolcat, ha resultat ferit. Així ho ha informat el cos al seu compte de Twitter.

«Accident de trànsit al km 517 de l'A2 a Cervera amb un turisme i un camió que ha bolcat. El conductor del camió ha resultat ferit. Els dos ocupants del turisme n'han sortit il·lesos. Hi treballem 4 dotacions».

A causa de l'accident, el Servei Català de Trànsit ha hagut de tallar un carril a l'A2 a Cervera en direcció Barcelona

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

No ha estat l'únic accident de trànsit d'avui

Malauradament, els accidents de trànsit no donen treva. Fet que s'intensifica en època de vacances, ja que gran part de la població es mou molt més amb el seu vehicle. D'aquesta manera, l'Ap-7 torna a ser protagonista per un nou sinistre.

De nou, un cotxe i un camió han estat els implicats en un accident de trànsit a l'Ap-7, al quilòmetre 83 a Sils, Girona. Els fets han tingut lloc aquesta matinada i l'avís al cos de Bombers s'ha produït a les 4:46 hores. 

Segons informa el mateix cos, els dos ocupants del turisme han resultat ferits, un dels quals, el copilot, ha quedat atrapat dins del vehicle i l'han hagut d'alliberar desmuntant el sostre del cotxe. 

«En l'accident de l'Ap-7 km 83 a Sils ha xocat un cotxe amb un camió. Els dos ocupants del turisme han resultat ferits, un dels quals, el copilot, estava atrapat i l'hem alliberat desmuntant el sostre. Hi hem treballat 4 dotacions que ja hem retirat», ha piulat el cos al seu compte de Twitter.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 4 dotacions, les quals ja  haurien retirat el cotxe accidentat. Afortunadament, segons les primeres informacions, no es tem per la vida de cap de les persones implicades.