Un grup de persones acampa en una platja a les Canàries per contagiar-se voluntàriament

La Guàrdia Civil i la Policia Local els ha acabat desallotjant

Sanitaria prenent la temperatura a una persona
La poca solidaritat d'alguns ciutadans pot derivar en més casos i brots de coronavirus | EP

En plena alerta per la pandèmia de coronavirus, sembla que alguns ciutadans no han acabat d'entendre o creure en la perillositat de la Covid-19. I no ens referim només a aquelles persones que no respecten mesures bàsiques de prevenció, com l'ús de la mascareta, la neteja de mans i la distància social, sinó també a aquelles que han caigut en teories conspiratives i han arribat a creure que tot és un muntatge. 

Un grup de persones es reuneix en una platja canària per provocar un brot de coronavirus

És el cas d'un grup de persones enxampades per la Guàrdia Civil i la Policia Local del municipi de La Orotava, a l'illa canària de Tenerife, que ahir dissabte, 8 d'agost, va reunir-se a la platja de Los Patos. En total, unes 62 persones que s'havien reunit per acampar a la mencionada platja i contagiar-se, voluntàriament, el virus. A més de la gravetat del succés, l'àrea de seguretat del municipi canari ha recordat que l'accés a la platja està tancat per despreniments. 

Josep Pàmies, el curandero català que nega l'existència del coronavirus

L'acció recorda a la que va convocar el curandero català Josep Pàmies a Sant Pere de Ribes, al Garraf, el passat mes de juliol. En aquell cas, l'associació de pseudoteràpies va reunir moltes més persones, unes 200, per mostrar el seu rebuig a les restriccions imposades per l'administració per controlar l'expansió de la Covid-19, i animar els participants a abraçar-se i fer-se petons. 

Unes setmanes abans, a principis de juny, el mateix Pàmies va convocar un centenar de persones a Balaguer en ple estat d'alarma per dur a terme una acció similar, i defensar la utilitat de productes com el MMS, un tipus de lleixiu, contra el coronavirus


Comentaris

envia el comentari