La Guàrdia Civil subhastarà 267 armes a Girona

La modalitat de la subhasta serà a sobre tancat

La Guàrdia Civil subhastarà més de 200 armes a Girona | armas.es

La Guàrdia Civil subhastarà 267 armes a Girona el 10 de juny. Concretament, se subhastaran 194 escopetes, 26 pistoles, 24 carabines, 6 rifles y 15 revòlvers. Prèviament, del 3 al 7 d'aquell mes estaran exposades al públic a les dependències policials del carrer Emili Grahit número 52 de la ciutat. La modalitat de la subhasta serà de sobre tancat.

Tres menors apallissen un home en un intent de robatori a Girona

Tres joves menors d’edat van apallissar aquest passat divendres 24 de maig un home al carrer Portal Nou de Girona, a l’alçada d’un geriàtric anomenat Maria Gay. Els acusats tenien la intenció de fer-se amb el telèfon mòbil de la víctima, ja que el duia a la mà.

L’home atracat era un veí de Salt de 38 anys, tal com explica el mitjà ‘El Gerió’. La víctima es dirigia a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona per recollir el seu vehicle estacionat quan dos nois el van amenaçar. L’home els va descriure com «molt joves» i amb «fraccions magrebines».

En el moment en què va travessar el carrer per pujar les escales que uneixen el carrer Portal Nou amb el passeig Fora Muralla, un tercer jove, el qual va descriure com «de fraccions africanes», el va empentar. Fruit d’aquesta empenta, la víctima va caure a terra i els tres acusats van començar a colpejar-li la cara, el cap i l’esquena, donant-li cops de puny i puntades de peu. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari