La família de Pujan: «Va marxar viu a Europa i ens el tornen mort»

Encara no es creuen l'atropellament mortal del jove repartidor de Glovo i lluiten des de Nepal per repatriar el cos

Pujan Koirala
Glovo ofereix 20.000 euros d'indemnització a la família de Pujan | CatalunyaDiari.cat

Pujan Koirala va morir atropellat per un camió de la neteja el passat dissabte a Barcelona. Repartia menjar a domicili en bicicleta sota les ordres de l'empresa Glovo, que ara ofereix una indemnització de 20.000 euros a la família. Però els diners no ajuden a pal·liar la tristesa i desesperació dels Koirala, que només han volgut parlar amb 'Crónica Global' a través del cònsul de Nepal a Barcelona. «Va marxar viu a Europa i ens el tornaran mort», lamenten des de Katmandú, al Nepal. Estan destrossats i no entenen res.

Pujan, que va morir a l'acte en l'atropellament, envestit pel vehicle, no tenia papers. Treballava amb el compte que havia llogat a un amic i patriota seu, que ja està en situació regular a Espanya. El jove havia provat sort sense èxit a Berlín, a Alemanya, abans d'aterrar a Catalunya, destí que ha acabat jugant-li una mala passada. Treballava il·legalment, emparat per la comunitat nepalí de Barcelona, amb l'esperança de regularitzar la seva situació i accedir a noves oportunitats.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

La Guàrdia Urbana continua investigant l'accident, tot i que de moment es creu que Pujan circulava a tota velocitat i mirant el mòbil per seguir el trajecte d'entrega i que s'hauria saltat un semàfor en vermell.

La família vol el cos, encara que estigui destrossat

«Estem molt afligits. Pujan va anar a Europa a buscar-se la vida. Es preocupava per la seva família i enviava part dels diners que guanyava cada mes. I ens el tornaran mort, en una caixa», plora la família. El cònsol concreta que la família vol el cos de Pujan, per molt destrossat que estigui. De fet, el marit de la seva germana s'està encarregant dels tràmits per repatriar-lo, amb el suport d'una altra germana soltera i la mare, que ja van viure la mort del germà petit de Pujan i del pare.

Glovo, per la seva banda, està mostrant predisposició a resoldre el cas i ajudar la família i sembla que s'entenen i que aquesta no es planteja prendre mesures legals contra la companyia, tot i les queixes i concentracions del col·lectiu de 'riders', companys de Pujan, denunciant males condicions laborals. «Veiem molt bé que es millorin les condicions dels repartidors, però no s'ha de barrejar a Pujan amb això. Ell ha de descansar en pau», demanen els familiars.

 

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari