L'infern de Rababe: agredida i violada per la família del seu marit durant mesos

El fiscal demana per a l'imputat 20 anys i 10 mesos de presó

Imatge arxiu maltractament
El fiscal demana per a l'imputat 20 anys i 10 mesos de presó  | CatalunyaDiari.cat

Un veritable malson. La Rababe i en Younes es van casar el 13 d'abril de 2016. Després del casament, el matrimoni, d'origen marroquí, van decidir anar a viure en un pis de la família del Younes, a Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Aleshores, l'infern de Rababe només havia acabat de començar. La noia, de 21 anys, va començar a viure aïllada de l'exterior, i a ser víctima de constants agressions i violacions per almenys tres membres de la família del seu marit.

Però Rababe va decidir posar fi a aquesta situació i, tres mesos després del matrimoni, va deixar definitivament el pis i va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. Tal com informa 'ElCaso', Segons el relat de la denúncia de la víctima, tots els episodis de violència i humiliacions van tenir lloc al pis número 119 de la Ronda de Santa María de Barberà del Vallès. Va explicar que durant tres mesos, no podia sortir de l'habitatge sola i que només la deixaven comunicar-se amb els seus pares si algú de la família supervisava la conversa.

20 anys i 10 mesos de presó per l'acusat

El cas de Rababe ha arribat a la secció 20 de l'Audiència de Barcelona aquest dimecres, 29 de maig, i en Younes s'ha assegut al banc dels acusats pels delictes de maltractaments, violència física, violència psíquica habitual, coaccions i agressió sexual continuada. En total, el fiscal demana 20 anys i 10 mesos de presó per l'acusat. Entre les agressions que va viure la Rababe, hi va haver bufetades, puntades de peu, i obligació de mantenir relacions sexuals sense preservatiu.

Violada pel pare i pel germà

Però Rababe no només va ser víctima del seu marit, sinó també dels seus familiars. La jove també va denunciar que en alguna ocasió, el germà del seu marit l'havia violat. També va afegir que el pare d'ambdós l'havia agredit sexualment en diverses ocasions, intentant forçar la penetració. A més, la família del marit tenia la Rababe controlada, per tal que no expliqués res a ningú. És per això que li van trencar en dues ocasions el mòbil i sempre vigilaven el que deia.

Els pares no sabien res d'ella

Tot va acabar quan els pares de la Rababe es van presentar al domicili del seu gendre, acompanyats de la policia, després de no poder contactar amb  la seva filla durant uns dies. Va ser llavors quan els Mossos d'Esquadra van començar a parlar amb la Rababe, que finalment els va explicar els fets. Animada pels agents, la Rababe va abandonar l'habitatge.  

L'acusat nega els fets

Segons el presumpte agressor, el relat de la Rababe no és cert, i forma part d'una estratègia dels seus pares per poder cobrar un ajut econòmic. Davant el jutge, el Younes va explicar que «ella i jo ens estimem. Els meus pares l'han tractat com una filla i els meus germans com una germana». L'acusat disposa d'una nota de veu de la mateixa víctima que confirmaria la seva versió que, segons la jove, va ser obtinguda sota amenaces i mentre li posaven un ganivet a l'altura del coll.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari